Д. Стоянов: Поведението на Сидеров е на човек, на когото не му пука

6063
Д. Стоянов: Поведението на Сидеров е на човек, на когото не му пука
Снимка: БГНЕС

Поведението на Волен Сидеров в петък край магазинчето на столичната улица "Раковски" е на човек, който държи абсолютната власт и не му пука. Подобни проявления от негова страна започнаха след като Атака престана да бъде антисистемната партия, която трябваше да разбие статуквото и Волен стана любимец на властта. Това стана през 2009 година. Тогава той декларира абсолютна и безусловна подкрепа за първия кабинет на Бойко Борисов. Преди две седмици пак ходиха при него и търсеха неговите гласове за подкрепа приемането на промените в Конституцията в парламента.

Това каза в студиото на bTV независимият депутат Димитър Стоянов.

Явор Нотев за Сидеров: Депутатите нямат по-различни права от гражданите

Не знам защо все се получава така, че когато има полиция около „Атака”, стават скандали. Това заяви депутатът от националис...

"В парламента се говори,че срещу подкрепата му за Конституцията са му обещали условна присъда за случая на летище Варна. Дано това да са само слухове и да не са верни. Но се коментира", допълни някогашния член на Атака.

Стоянов коментира, че агресивния стил на Сидеров е просто поведение на човек, който държи абсолютната власт и не му пука от нищо. То е започнало след като Сидеров е станал абсолютен любимец на властта. "Когато аз бях още в Атака тогава почнаха проблемите. През 2010 г. инцидентът в Луфтханза, през 2011г. боят пред джамията в София, после блъскането в Батак. Всичко това намери израз в президентската кампания през 2011 година. Тогава основен артикул бяха едни надуваеми секскукли.

И резултатът бе малко над три процента за Атака, поясни Стоянов. И накрая каза, че полицията е нямала какво да направи реално в случая. Просто Сидеров има имунитет. Той има свален имунитет за случая на летище Варна, но при инцидента на "Раковски" е с имунитет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика