Даваме стотици хиляди левове за одит на e-правителството

10502
Даваме стотици хиляди левове за одит на e-правителството
Снимка: Thinkstock

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС) откри процедура за обществена поръчва на стойност 112 500 лева без ДДС за одит на системите за e-правителство.

Пълното наименования на поръчката е с предмет: "Извършване на одит по изпълнение на дейностите и отчитане на разходите по проект "Надграждане на съществуващите и изграждане на нови централни системи за електронното правителство с оглед на усъвършенстване на информационно-комуникационната среда за по-добро административно обслужване на гражданите и бизнеса" № К13-32-1/30.09.2013 г. и проект "Повишаване квалификацията на служителите от администрацията на централно ниво чрез усъвършенстване на знанията и практическите им умения за управление на софтуерни ИТ проекти в съответствие със съвременните методологии" № К13-22-1/05.03.2014 г. И двата проекта са осъществявани с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд".

Правителството прие пътната карта за електронното управление

Приехме пътната карта за електронното управление, съобщи вицепремиерът Даниела Бобева след заседанието на Министерския съвет в Бургас, ...

Настоящата обществена поръчка ще се финансира със средства на Оперативна програма "Административен капацитет". Целта на настоящата процедура е да бъде избран независим одитор, който да извърши одит по изпълнение на дейностите и отчитане на разходите по двата проекта.

Максималната прогнозна стойност на обществената поръчка е 112 500 лева без ДДС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика