Домусчиев се нахвърли върху Божков и Прокопиев, нарече ги манипулатори

7106
Домусчиев се нахвърли върху Божков и Прокопиев, нарече ги манипулатори
Снимка: БГНЕС

Бях решил да не се занимавам повече с обвиняеми, манипулатори и всякакви видове дребни душици, изпълзели в медийното пространство. Взимайки предвид вълната от внушения, която медиите на обвиняемия Прокопиев и гравитиращи около него субекти, начело с Божков ТВ изкараха, реших да посоча една от цифрите, която бившият приятел Васил Божков умишлено премълча. През 2017 г. (това е година и половина преди да купя Нова ТВ) приходите от реклама и предавания от Националната лотария в Нова ТВ са 21.7 МЛН. ЛВ.!!! Това обяви от своя фейсбук профил бизнесменът Кирил Домусчиев.

Името на Домусчиев беше замесено в скандал, след като рекламно споразумение от преди влизането на Кирил Домусчиев в Нова телевизия и след придобиването на медията публикува Васил Божков. Налице е съществена разлика в условията в двата документа, които са показани. В документа с дата 26 юни 2018 година има уговорен "минимален бюджет" в размер на 8 176 800 лв. без ДДС, докато в този от 1 август 2019 година сумата е 20 000 000 без ДДС годишно за период от 10 години с 3 години предизвестие - както пишеше и в "паметната бележка" от срещата.

Медии, държава и прокуратура - благодарете на прекрасната номенклатура!

Ето го - отново се задава брифингът пореден и изпълвам се със искрено вълнение и леко над клавиатурата приведен записвам Бойковите д...

Публикуваме обяснението на Домучсиев без редакторска намеса:

Уважаеми, господа Манипулатори,

И шведските собственици на Нова ТВ по това време ли са рекетирали Божков или просто е било бизнес, без който Лотарията не може да се развива?! През 2018 г. Божков рязко е намалил рекламата, защото Нова ТВ не изневери на журналистическите принципи и морал и отрази дебатите по Закона за хазарта обективно, вместо да подкрепи Божков в битката му с Валери Симеонов, което той е поискал от телевизията тогава. Намаляването на ТВ рекламата доведе до спад на приходите на Лотарията през 2019 г. и това накара Божков да поиска от мен да договорим ново рекламно споразумение и подкрепа за индустрията срещу сивия сектор.

Факт е, че винаги Нова ТВ разграничава търговската от редакционната си политика! Факт е, че Нова ТВ е водещата телевизия в България и се радва на най-голямо доверие от зрителите!

Нов сигнал до Гешев - да провери връзките между Домусчиев, Горанов и Божков

Неправителствената организация "Антикорупционен фонд" (АКФ) сигнализира главния прокурор Иван Гешев за уговорката за "пълен съпорт в Дъ...

Този факт Прокопиев и компания не могат да го преживеят и няма никакво съмнение, че ще продължат с манипулациите и клеветите.

Сетих се за Антикорупционния фонд на обвиняемия Прокопиев. Това е абсурдно! Смях!!! Да си направи и частен съд, и прокуратура!

На Божков мога само да кажа: Много ми падна в очите! Защитавах те на принципна основа през 2018 г. (преди да купя Нова ТВ). Ако знаех за укриването на такси и другите престъпления, това нямаше да се случи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Петков: Пеевски и Борисов не притежават тази държава (ВИДЕО)

ПП-ДБ, БСП, "Възраждане" и ИТН свалиха председателя на парламента (ВИДЕО)

Пеевски за обединението срещу Желязков: Видяхте неограничения кеш на коалицията на пудела (ВИДЕО)

Борисов: Честито на новата сглобка, ние се отървахме от ПП (ВИДЕО)

Проблем с кворума в парламента, ГЕРБ и ДПС опитват да спасят Росен Желязков

ИТН: ПП-ДБ провалиха кворума, спасявайки Росен Желязков (ВИДЕО)

Искрен Митев и "Възраждане" в пореден сблъсък: Стигна ли се до бой в парламента?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com