Емил Кало: Никой от водачите на евролистите не се отзова на поканата за дебат на Калфин

16089
Емил Кало: Никой от водачите на евролистите не се отзова на поканата за дебат на Калфин
Снимка: АБВ

Водачът на листата за европейските избори на АБВ Ивайло Калфин няколкократно призова водачите на другите листи за политически дебат, но те не счетоха участието си за необходимо. Това каза Емил Кало – икономист и съучредител на АБВ, предаде Фокус.

„Лидерът на нашата формация Георги Първнаов също покани на дебат лидерите на другите формации и те не се отзоваха, следователно въпросът. По повод проведения на 15 май дебат между кандидатите за председател на Европейската комисия Емил Кало каза, че основното, което трябва да се разбере от българските граждани е, че чрез вота си те са тези, които определят кой в крайна сметка ще стане председател на Европейската комисия”, допълни още Емил Кало.

Калфин: Поредният вот на недоверие е поредното предизборно събитие

Поредният вот на недоверие, внесен от ГЕРБ, е поредното предизборно събитие. Това заяви пред журналисти в Сливен водачът на евролистата...

„Предполагам, че хората, които се интересуват знаят какъв е рейтингът на всеки един от кандидатите за председател на ЕК след дебата - представителят на либералите получи най-високо одобрение. Аз лично не смятам, че това е определящо, защото в края на краищата, и това е нещо, което трябва да разберат и хората в България, ние определяме с гласа си кой ще бъде еврокомисар, защото той не се избира пряко, а се избира вследствие на тези представители, които ние изпратим там. Така че важното тук е как ние ще гласуваме и е много важно да гласуваме”, заяви Кало.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com