Фандъкова: Посланията Цачева не успяха да стигнат до жителите на големите градове

874
Фандъкова: Посланията Цачева не успяха да стигнат до жителите на големите градове
Снимка: БГНЕС

Посланията на г-жа Цачева и кандидат-президентската двойка на ГЕРБ не успяха да стигнат достатъчно силно до жителите на големите градове. Това каза пред журналисти кметът на Столична община и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, в коментар на изказването на премиера Бойко Борисов, в което той призна, че грешката за резултатите на първи тур на президентските избори е изцяло негова.

Тя обясни, че поради тази причина последната седмица Цецка Цачева провежда много срещи в София с представители на различни гилдии.

Лиляна Павлова: Вярвам, че колкото и грешки да сме направили, правим добро

"Въпросът е принципен. Ако хората искат да подкрепят червена България ние трябва да го приемем, че явно нещо не се харесва. Но нека вид...

„Вчера имаше среща с представители на малкия и средния бизнес. Хората, които винаги са били част от симпатизантите на ГЕРБ“, обясни Фандъкова, цитирана от "Фокус".

„Не мога да кажа все още каква е грешката и има ли грешка. За мен причините са много. Най-важното е да се направят изводите и анализите от представянето“, каза Фандъкова и посочи, че много фактори влияят върху това. Тя даде пример с район „Младост“, където се провеждат изборите за кмет на район. „Наистина се надявам и тази неделя да има достатъчно активност в „Младост“, защото изборът е важен и да кажа, че там резултатите са показателни. Кандидатът на ГЕРБ печели убедително с около 8% разлика с втория кандидат, който се явява на балотаж“, коментира Фандъкова и подчерта, че кандидатът на БСП там остава трети в надпреварата.

„Кандидатът на БСП ген. Стефанов, сигурна съм, че е достоен генерал, който остана трети и неговите резултатите на ген. Радев в „Младост“, коментира Фандъкова.

По думите й в този вот има много сериозен мажоритарен елемент при избора на ген. Румен Радев и протестен вот, който се е включил.

Трайчо Трайков с открито писмо до Цецка Цачева

Преди няколко дни кандидатът на Реформаторския блок за президент Трайчо Трайков заяви, че няма да призове "по инерция" своите привържен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика