Георги Гергов: Не мисля, че Цветан Василев ще проговори

42402
Георги Гергов: Не мисля, че Цветан Василев ще проговори
Снимка: БГНЕС

Не мисля, че Цветан Василев ще проговори. Ако това се случи, ще се случи смяна на политическото статукво. Това коментира в ефира на bTV областният лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов. Шефът на пловдивския панаир призна, че познава "Цецо" от много години и не вярва, че той е толкова голяма маскара, за колкото го изкарват. Имало и други виновни.

Според Гергов няма нищо случайно около случилото се в КТБ. Най-малкото защото и предишните и сегашните управляващи създавали пирамида. От думите му обаче не успя да стане ясно какво е състоянието на вложенията в спорната банка - той първо заяви, че те вече са ограбени, а после обясни,  че трябва да се вземат мерки, иначе "обикновените хорица" ще изгорят.

Корнелия Нинова ще се бори за лидерския пост в БСП

Ще се постарая да променя БСП отвътре, ще поставя на различна основна коалиционните отношения, ще разговарям разумно и с аргументи с ...

"Станишев и ние“ сме против да се пише закон за КТБ, с който да се излеят 3 млрд. лв. в пясъка, похвали се още лидерът на пловдивското БСП. Той коментира още, че не е съгласен да се пипа бюджета сега, а трябва да се изчака няколко месеца, за да се види как ще се развият нещата.

Георги Гергов - лидер на БСП?

Областният лидер на пловдивското БСП увери, че след като е издигнат, ще се яви на изборите за нов лидер на лявата партия. Той добави, че е по-добре България да се управлява от успели хора, а не от неуспели такива.

Гергов обясни, че ако стане лидер на БСП, много неща се случат, без да уточнява какво има предвид. Той обаче уточни, че не е магьосник и нищо не може да се промени с щракване на пръсти.

Стойнев не вижда битка в БСП, иска спасение на всички пари на държавни фирми в КТБ

Възприемам надпреварата за председателския пост като едно съревнование, в което се надявам да няма пострадали. Това заяви посоченият от...

Въпреки всичко - и малко критика за Станишев

"Въпреки че не му е ПР", шефът на Пловдивския панаир не спести адмирациите си за досегашния лидер на БСП Сергей Станишев. Според Гергов за 13 години той е извършил повече, отколкото повечето лидери на столетницата за цялата й история. Като пример беше дадено лидерството на Партията на европейските социалисти и несъгласието със специален закон за КТБ.

Според кандидата за лидера на БСП обаче Станишев е трябвало да изкара и тези избори. Най-малкото защото в момента левите влизат в една вътрешна надпревара, която ще доведе до разделение.

Въобще не трябва да се прави "това" с ДПС

Ангел Найденов се кандидатира за председател на БСП вместо Мая Манолова?

Нов претендент за шефския пост в БСП може да се появи дни преди конгреса на партията. Много вероятно е да става дума за министъра на от...

Попитан за коалицията с ДПС, Гергов коментира, че въобще не трябваше да се прави "това" с партията на Лютви Местан. Най-малкото защото "с какъвто се събереш, такъв ставаш". На въпрос дали може да се случи коалиция с ГЕРБ, кандидът за нов "червен лидер" отговори "този път ще залагаме на България".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика