ГЕРБ: БСП се опитва да смени политическия си пол

2802
ГЕРБ: БСП се опитва да смени политическия си пол
Снимка: БГНЕС

"Визия за България", която БСП предложи е нескопосан опит на социалистическия доктор Франкенщайн да създаде чудовище, което да яхне публичните финанси. Това, което чухме във „Визия за България“ и в казаното на Бузлуджа днес, ни води до един извод - че това е „тържество на бесовете“, коментира на брифинг Антон Тодоров от ГЕРБ, предаде БГНЕС.

„Това, което БСП предлага, е див популизъм. Можем да кажем, че БСП води активен задгробен живот, претенцията ѝ да се добере до властта трябва да се смята за заплаха за българите“, обясни Антон Тодоров и подчерта, че страната ни има експорт от 52 млрд. лева, което никога не може да чуете това от нито един член на БСП.

„Визия за България“ е сборник с есета от слаби автори. 1/3 съдържа неясни послания, 1/3 съдържа отломки от програмата им, с която загубиха изборите, 1/3 са глупости, коментира депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

„С тяхната програма ще останем в периферията на Европа, защото тази програма не съдържа нито една скала, нито една графика. За мен като икономист е трудно да я коментирам“, посочи депутатът.

Той допълни още, че предложението им е без никаква икономическа обосновка и според него това е опит на левицата да се заиграе наново с управлението. Заради празнословията им вече 10 години българите не им дават властта.

БСП са транссексуални. Те социалисти или консерватори са последно? Този въпрос адресира към левицата депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той добави, че "червените" са в период, в който се опитват да сменят политическия си пол и разкритикува опозицията за обвиненията, които днес отправиха от Бузлуджа.

„Това е симптом за загуба на политическа идентичност и на криза на идентичността в БСП. Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, която се уповава на Маркс", заяви депутатът от ГЕРБ.

Той добави, че основна мисия на политиците е да поемат негативната енергия и да я превръщат в ефективни решения, а не да хвърлят омразата си и да я преработват в глупост. Това прави БСП, откакто Корнелия Нинова е председател на партията.

„ГЕРБ не са депутатите и министрите, ГЕРБ са 1,1 млн. души. Те част ли ще бъдат от народа, за който говорят. Кого нарича народ Корнелия Нинова, само избирателите на БСП ли са народът“, попита Тома Биков и подчерта, че това, което прави Нинова е опасно за обществото, не за ГЕРБ.

„Избирателите ни преживяват тежко тези обиди, те също имат нерви. Непрестанно се опитваме да ги успокояваме“, каза още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Последен парламентарен контрол преди изборите 2 в 1

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика