ГЕРБ за БСП: Крадецът вика дръжте крадеца

6190
ГЕРБ за БСП: Крадецът вика дръжте крадеца
Снимка: Actualno.com

Крадецът вика дръжте крадеца" е основен похват в работата на БСП. Въпреки нежеланието ни последните дни и месеци да влизаме в тона на омраза и противопоставяне, който задават от БСП, сме длъжни да опровергаваме лъжите им и да назоваваме нещата с истинските им имена.

Това се казва в декларация на ГЕРБ, съобщават от партията.

Жельо Бойчев: 100-те дни на "Борисов 3" е пропиляно и загубено време за България

БСП дава негативна оценка на 100-те дни правителството "Борисов 3" - това едно правителство на сделката в името на власт за сметка на п...

Според партията на Бойко Борисов "измисленият скандал с детската градина в Перник е типичен пример за наглостта на БСП".

"Години наред от 1998 г. крилото в детското заведение в града пустее. През всичките тези години до 2015 общината се управлява от БСП и не е направено нищо за ремонта и пускането на крилото в експлоатация. След толкова години Община Перник, в лицето на кмета Вяра Церовска и екипът й, провеждат прозрачна процедура, благодарение на която крилото в градината ще бъде ремонтирано и в него ще могат да се обучават още деца", пишат още те

Според декларацията на ГЕРБ е важно да се отбележи, че "за" процедурата са гласували и общински съветници от БСП, а трима от колегите им са гласували "въздържал се", а не "против".

"Интересен факт, който заслужава коментар от БСП и Корнелия Нинова", отбелязват още управляващите.

Лидерката на ГЕРБ в Перник прави частна детска градина в общинска

Родители от пернишкия кв. „Могиличе” се готвят за протест, след като единствената детска градина в квартала беше разделена ...

"Още по-смущаващо е, че скандалът в Перник е заформен от общинска съветничка от БСП, за която в медиите се появиха информации, че получава заплата над 1000 лв., но живее в общинско жилище срещу наем от 30 лв. Значителен показател за морала на БСП", контраатакуват още те.

ГЕРБ са категорични, че "няма да позволят компрометирани политици, участвали в разбойническата приватизация и разграбването ма България, да фабрикуват измислени негативни оценки за ГЕРБ".

"Цинизъм е също да ставаме свидетели на призиви за оставки от хора, чиято партия е в парламента, благодарение на купените ромски гласове. Кога Корнелия Нинова и БСП ще кажат моралната си оценка за своя колега депутат Манол Генов, който е с редица повдигнати обвинения за купуване на гласове? Защо Нинова не поиска оставката на своя съпартиец, за когото излязоха доказателства, че е уговарял със затворници купуването на гласове в полза на БСП", питат още от ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика