X
 
 

Христо Иванов за Данаил Кирилов: Не става

2621 6
Христо Иванов за Данаил Кирилов: Не става
Снимка: ПП "Да, България"
"Министърът на правосъдието трябва да може да бъде гарант за върховенството на правото и пазител на конституционния ред. И като компетентност, и като морален инстинкт, и като доказана лична независимост. Данаил Кирилов е доказал, че е абсолютно предан на корупционния ред и подчинен на върховенството на Борисов и Цветанов". Това пише лидерът на партия "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов в своя профил във Facebook по повод номинацията на председателя на правната комисия в парламента Данаил Кирилов за поста на правосъден министър.

Кирилов безпрекословно прокара всяка законодателна перверзия, поискана от Сараите, Банкя или Къщата с буквите. Единственото му постижение е, че успя да удари Фидосова в земята, коментира още бившият правосъден министър.

"Да номинираш такъв човек в момента на скандала с апартаментите, който изкара на показ корупцията на ГЕРБаджийската партийна номенклатура, е или наглост, или отчаяние, но във всеки случай тотална загуба на връзка с реалността и интересите на държавата. Тази номинация трябва да бъде оттеглена или отхвърлена", счита Христо Иванов. И заключва: "Не става!"

Actualno.com

Етикети:

 • Ламчик 6 Ламчик преди 10 месеца Профил на трол?
  Провеланеото бившо минстърче на правосъдието и кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев пък за какво става?
 • Миро 5 Миро преди 10 месеца Профил на трол?
  То пък щото Христо Иванов много става…
 • Калин 4 Калин преди 10 месеца Профил на трол?
  Христо Иванов е юрист кръгла нула, друго няма какво да се каже.
 • Ким 3 Ким преди 10 месеца Профил на трол?
  Христо Иванов иска да затрие всички на ръководни постове в държавата, явно не му понасят чуждите успехи
 • Любо 2 Любо преди 10 месеца Профил на трол?
  Не става щото на Христо Иванов пак му се иска да е министър ама той още повече не става!
 • Корнелия Нинова БСП 1 Корнелия Нинова БСП преди 10 месеца Профил на трол?
  Бош лаф! Същите приказки говореха навремето за него- Христо Иванов Бойкикев-когато самият той беше министър. Дефакто Хр. Бойкикев беше изключително слаб и неподходящ министър на жустицията.