Иванов: Борисов е вреден за демокрацията, призовавам го да не става премиер

5016
Иванов: Борисов е вреден за демокрацията, призовавам го да не става премиер
Снимка: БГНЕС

Хората не са гласували за Борисов, призовавам го да не става премиер. Той е вреден за българската демокрация. Това каза пред БНТ лидерът на "Да, България" Христо Иванов.

По думите му едноличният модел на управление на Борисов трябва да отиде в миналото. "Борисов усеща, че се свлича по сцената", каза още той.

Христо Иванов очаква резултатите от гласовете в чужбина

Това са предварителни резултати, очакваме гласовете от чужбина. Това заяви лидерът на „Да, България” Христо Иванов, който и...

"Не ни стигна една седмица, за да сме в парламента", добави лидерът на "Да, България". Той уточни, че не може да нарече резултатът на партията успех, но е забележителен за 10 седмици работа без структури, без бюджет и без пари за медии.

"Градовете, в които отидохме имаме резултат. Където не стигнахме отсъстваме. Хората ни разбират", аргументира се Христо Иванов.

В отговор на въпрос, той обяви, че няма доказателства, че едно обединяване с останалите десни партии е щяло да доведе до много по-висок резултат. "Едва 35% от нашите избиратели са дошли от Реформаторския блок. От ГЕРБ са 22%. 15% не са гласували", подчерта Иванов.

Той подчерта, че вратата на Да, България не е била затворена към нито една сила, част от дясното пространство и няма да бъде затворена.

Бивш министър агитира открито във Facebook по време на изборите (ВИДЕО)

Бившият правосъден министър Христо Иванов си позволи да се възползва от това, че Facebook не се счита за социална мрежа и агитира да се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика