Кадиев затапи Станишев: Избори веднага

28882
Кадиев затапи Станишев: Избори веднага
Снимка: БГНЕС

Противно на витиеватия изказ на лидера си, който за близо половин час така и не каза нищо ясно - кога точно ще има предсрочни избори и дали ще си даде оставката, червеният депутат Георги Кадиев ясно и категорично посочи какво мисли по въпроса - във Facebook.

"Мисля, че най-чистият вариант за България е избори веднага, т.е. работа на правителството още няколко седмици, после служебно за два месеца и избори октомври. Няма нищо страшно в тези избори за БСП, ако извършим коренна промяна в ръководството си и се явим с нови лица и нова енергия. Напълно несъгласен съм с аргумента "не му е времето сега, трябва консолидация". Консолидация трябва, но тя тръгва от пълна промяна в ръководството. Не частична, не дирижирана, а коренна и с одобрението и участието на всеки член на БСП", написа Кадиев.

Борисов е съгласен да има задължително гласуване

Искам 100% от българите да отидат да гласуват, защото тогава е най-представително едно управление. Това каза лидерът на ГЕРБ - Бойко ...

От многото приказки на Станишев все пак стана ясно, че избори най-вероятно ще има тази година. В отговор на вчерашното изявление на ДПС обаче Станишев днес поиска задължително гласуване - според мнозина това е директен удар по Движението за права и свободи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика