X
 
 

Каракачанов отвърна на Радев за футболно-расисткия скандал

1321 1
Каракачанов отвърна на Радев за футболно-расисткия скандал
Снимка: БГНЕС
Полицията си е свършила работа, без да използва сила, това е похвално. Това каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, предаде БГНЕС.

"На стадиона човек отива да гледа спорт, а дори да реши да си изхвърля негативната енергия, не по този начин. Не можеш да правиш неща, които знаеш, че ще доведат до санкции, дисквалификация на отбора, който подкрепяш и т. н. защо го правиш тогава", посочи той.

На въпроса как ще коментира думите на президента Румен Радев, че какъвто ни е футболът такова ни е и управлението, Каракачанов каза: "Как да коментирам? Като заяждане".

"А като беше правителството на Сергей Станишев футболът ни по-хубав ли беше, а като беше на Орешарски правителството - по-хубав ли беше? Значи започнем ли да вкарваме в спорта политиката и да се драпаме на тая основа не е добре", заяви той.

Военният министър обаче не се ограничи само с тези думи и продължи: "Законът трябва да е еднакъв и за футболните агитки, и за екоактивистите - започнем ли да го разглеждаме като морален и неморален, нямаме закон. Футболното хулиганство не е оправдано! Другото хулиганство, което минава за умно и красиво, също е хулиганство, то нанася поражение на икономиката". Каракачанов се сети да говори и дали не трябва футболните агитки да бъдат проверени - с какво точно се занимават, дали нямат дейности като наркотрафик и платени контрапротести, но не задълбочи мисълта си и не предположи нищо за контрапротестите в подкрепа на единствения кандидат за главен прокурор Иван Гешев.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Танашибай Танахакай- брадчед на Цин Цу Пиш 1 Танашибай Танахакай- брадчед на Цин Цу Пиш преди 1 месец Профил на трол?
    "А като беше правителството на Сергей Станишев футболът ни по-хубав ли беше, а като беше на Орешарски правителството - по-хубав ли беше? Значи започнем ли да вкарваме в спорта политиката и да се драпаме на тая основа не е добре"!
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...