Кънев за отказа на "Да, България": Очаквах смелост и зрялост

2514
Кънев за отказа на "Да, България": Очаквах смелост и зрялост
Снимка: БГНЕС

Изявлението на лидера на "Да, България" Христо Иванов, че формацията ще се яви самостоятелно на изборите и не е готова за коалиция, предизвика незабавната реакция във Facebook на създателя на проекта "Нова Република" Радан Кънев.

"Очаквах смелост, зрялост и решителност от всички политически съратници за обща битка за радикална съдебна реформа и изкореняване на корупцията. Научих от медиите, че Христо и групата около него отказват да се включат в тази битка заедно с нас. Всеки сам решава докъде му стигат силите. Желая успех", написа той в профила си във Facebook.

Кънев стартира "Нова Република" и поиска обединение с Христо Иванов

Новото движение на лидера на ДСБ Радан Кънев "Нова република" покани за обединение партията на бившия правосъден министър Христо Иванов...

Кънев добавя, че "Нова Република" вече е започнала битка тук и сега, а не някъде в неясното бъдеще. "Битката е за незабавна промяна, за безусловна капитулация на мафията, за свободна икономика. Битката е тежка, а противниците са мощни и дебели", казва още лидерът на формацията.

Според него, ако не се влезе в бой днес утре противниците на България ще са още по-мощни и още по-охранени. "Надявам се всички в Нова Република и ДСБ да проявим такт и зрялост", завършва поста си Радан Кънев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика