Лукарски: "Реформаторският блок - Глас народен" ще е единственият гарант за дясно-центристко управление

1092
Лукарски: "Реформаторският блок - Глас народен" ще е единственият гарант за дясно-центристко управление
Снимка: пресцентър Реформаторски блок

Реформаторският блок (РБ) ще е единственият гарант за едно дясно-центристко управление и всеки глас няма да се прелее за БСП или за ГЕРБ, защото РБ твърдо влиза в парламента.

Това заяви кандидатът за народен представител Божидар Лукарски от коалиция "Реформаторски блок - Глас народен".

Лукарски в Хисаря: Бумащината и бюрокрацията пречат на бизнеса на хората

Кандидатите за народни представители от "Реформаторски блок - Глас народен" за Пловдив-област, заедно с водача на листата Божидар Лукар...

Не трябва да бъдат делени десните избиратели, за съжаление, други колеги сметнаха различно, но отговорността е тяхна, уточни Лукарски в ефира на БНТ.

За да има ръст, този ръст трябва да се запази стабилен и да се надграждат политиките от коалиционното управление. Така ръстът ще се запази около 3%, което е добре като средно аритметично за Европейския съюз. По думите на Лукарски едно от нещата беше именно вътрешното потребление, което показва по-висока покупателната способност на население. Компонентите са най-различни, едно от нещата са свързани с инвестициите.

Постъпателно намаляване на ДДС до 18% очакваме още първата година да даде ефект от 1 млрд. при малкия и среден бизнес, стана ясно от думите на Лукарски. Той се обяви за намаляването на административната тежест и принципът на мълчаливото съгласие - все неща, свързани със задушаването на малкия и среден бизнес, смята Лукарски. Фирми, които нямат реална дейност, да не подават декларации. Неща, които са свързани с бумащината.

Има много от документация, която съответните служби и администрация, които могат да намерят по служебен път, каза Божидар Лукарски. Той заяви, че "Реформаторският блок - Глас народен" държат да се промени антикорупционния закон при влизане в Народното събрание.

Лукарски: Имам данни, че Турция дейно участва в организирането на изборните туристи

Служебният кабинет проявява престъпно пасивно отношение и безотговорност към опасността от намеса на чуждестранна държава в изборния пр...

Лукарски коментира и темата с изборите, като каза, че от РБ имат сериозни съмнения, че през изборния туризъм могат да бъдат инфилтрирани лица, които могат да бъдат заплаха за националната сигурност на съюза. Отношенията ни с Турция трябва да бъдат приятелски, добросъседски, категоричен е Лукарски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика