Магдалена Ташева на война със световния имперализъм

32484
Магдалена Ташева на война със световния имперализъм
Снимка: БГНЕС

Десният елит, начело с президента Росен Плевнелиев и служебния министър на отбраната Велизар Шаламанов, иска да тласне България към война. На наша територия има четири американски бази. От тях трябва да започне война срещу Русия. Този план начерта депутатът от "Атака" Магдалена Ташева в ефира на bTV.

В допълнение тя предупреди, че всичко, което се е случило в Украйна, може да се случи и в България. За да се случи това, нямало нужда от сепаразитъм. Един от начините бил чрез вкарване на малограмотни бежанци в страната. Те окичвали стените на общежитията си с флагове на ИДИЛ, което показвало, че те вече се числят към ислямистката организация.

"Атака": Знамето и химна на ЕС са нелегитимни!

При откриването на новоизбраното Народно събрание, след полагането на клетва от народните представители, да прозвучи само химнът на Реп...

Бежанците, които идвали от Сирия, страдали от канибализъм. Това стана ясно от думите на депутата от "Атака". Тя даде пример с видеото, на което се вижда как единия от лидерите на Сирийската свободна армия Абу Сакар, който изтръгва и изяжда сърцето на противник. Според обяснението веднъж прибегнал до канибализъм, човек не може да се спре. Не стана ясно дали и кога Сакар стана бежанец, дошъл в България.

След това Ташева продължи с нападките към САЩ. Според нея, ако превратът в Киев не се е случил, Луганската и Донецката република са щели все още да бъдат част от Украйна. Цялата работа била финансирана от САЩ. Като доказателство беше посочен фактът, че много американски конгресмени са посетили Украйна по време на събитията от миналата година - например Джон Маккейн. Беше направено предупреждение, че "ако превратът продължава така, може да бъдат загубени още Одеса и Харков".

Депутатът от „Атака“ не се чувства никак засегната от решението на Украйна да я обяви за персона нон грата. „Ласкае ме даже, защото персона нон грата сме обявени по решение на Съвета за национална сигурност и отбрана, който до съвсем неотдавна се ръководеше от Андрей Парубин – касапина от Одеса“, добави Ташева. Според нея Парубин е един "неофашист отвратителен".

"Вярно е, че всички бяхме представители на евроскептични партии“, призна Ташева по отношение на наблюдателите на изборите в Донецк и Луганск, които бяха обявени за нежелани в Украйна.

"Атака": Знамето и химна на ЕС са нелегитимни!

При откриването на новоизбраното Народно събрание, след полагането на клетва от народните представители, да прозвучи само химнът на Реп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика