Марешки предлага политиците да влизат в затвора за неизпълнени обещания

1121
Марешки предлага политиците да влизат в затвора за неизпълнени обещания
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Веселин Марешки предлага политиците да влизат в затвора, ако не си изпълнят обещанията.

"Следващият референдум, сега го консултирам с адвокатите, ще бъде за лъжата на политиците, те да влизат доброволно в затвора, ако не си изпълнят обещанията. Бих пуснал такъв референдум за наказателна отговорност на всички политици, които лъжат".

Това каза бизнесменът пред бтв, като поясни, че идеята е дошла от хората.

По въпроса за горивата и лекарствата, Марешки изрази недоумението си от факта, че министърът на икономиката казва, че не е хубаво да има регулация на пазара на горива, а министъра на здравеопазването твърди, че е хубаво да има регулация на пазара на лекарства.

Комисия в парламента се въздържа да одобри референдума на Марешки

Комисията по взаимодействията с неправителствени организации и жалби на гражданите към Народното събрание отхвърли референдума, предлож...

„Правят се безобразно високи административни разходи за обслужването на купища фирми, изкуствено създадени от това безумие и неспазване на закона. Естествено, намалявайки разходите, всеки нормален бизнесмен би свалил и цената”.

На въпроса откъде купува горивото за бензиностанциите си, Марешки обясни, че го взема от "Лукойл" в Благоевград, където то се продава с 20-30 лв. по-евтино, отколкото в Бургас, поради което и той успява да го продава на по-ниски цени.

„Горивото идва от "Лукойл", по най-дългия възможен маршрут, от Благоевград до Варна, минавайки през няколко посредника. Ние го взимаме от Благоевград, защото горивото в същия този "Лукойл", в който в Бургас е на цена 1500 лв, в Благоевград е 1400 лв. Затова сме принудени да ходим в Благоевград, защото самият "Лукойл", като прави разходи по пътя, в другата си база го продава по-евтино, отколкото в тази, която е близо до нас”.

Марешки отговори на въпрос на зрител за Пеевски и каза, че не се е виждал никога с него, дори на улицата не са се засичали случайно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика