Мартин Димитров предупредил колеги да се пазят

1793
Мартин Димитров предупредил колеги да се пазят
Снимка: БГНЕС

Предупредих колегите си по темите, по които работим – КТБ и цените на горивата, да внимават. Става въпрос за Петър Славов, Методи Андреев и Валери Симеонов. Това заяви депутатът Мартин Димитров, след като бяха повредени спирачките на колата.

Според Димитров е изключено да става въпрос за случайна повреда. Нямам бизнес, може да е свързано само с работата ми като депутат. Усещам, че има много изнервени хора и по двете актуални теми, по които работя – КТБ и евентуалния картел за горивата, каза депутатът пред Нова телевизия. Преки заплахи не съм получавал, добави той и изключи случилото се да е заради битова свада или защото вече е опозиция в Реформаторския блок.

Полицията разследва повредата на колата на Мартин Димитров

Столичната полиция разследва случая с автомобила на депутата Мартин Димитров. В момента експерти извършват оглед на колата. Той трябва ...

По думите на Димитров сега той ще е по-внимателен. Той вече е дал показания в полицията и се надява да се види кой е извършителят, защото в района имало доста охранителни камери. Най-много ме дразни, че по този начин се посяга и на семейството ми, каза Димитров, визирайки че автомобилът се кара и от съпругата му, там се вози и детето им.

По отношение на КТБ Димитров заяви, че очаква да види "кой колко е взел от УС на БНБ" по случая. Очаквам още днес съдебното решение да влезе в сила, посочи той. И беше категоричен - не съм сам в темите за КТБ и за горивата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com