Найденов отрече да е кандидат за председател на БСП

10661
Найденов отрече да е кандидат за председател на БСП
Снимка: БГНЕС

Не изключвам варианта на заседанието на БСП повдигането на въпроса за свикаване на конгрес на партията. Това каза министърът на отбраната и говорител на БСП Ангел Найденов в отговор на въпрос дали трябва да се свика конгрес преди редовният такъв на Бузлуджа. Той обаче припомни, че до този момент няма решение за свикване на конгрес.

"Всичко зависи от аргументите и начина, по който ще бъдат представени в събота", каза още Найденов.Той допълни, че не е кандадат за тази позиция и не участва в надпреварата.

Без оставки в ръководството на БСП

Няма да има оставки. Няма да се иска вот на доверие от Националния съвет на БСП. Това заяви министърът на отбраната Ангел Найденов, пре...

"Въпросът с лидерския пост в БСП няма да бъде решен нито в някое телевизионно студио, нито ще е в резултат на огромния натиск върху партията - този въпрос ще бъде решаван на форумите и пленумите на партията, а мнението си по въпроса ще кажат нашите над 130 хиляди членове". Това заяви тази сутрин в ефира на bTV Мая Манолова.

Тя отново защити решението на Сергей Станишев да стане евродепутат: "БСП е силна партия, БСП е единствената демократична партия и ние сме в състояние да защитим своя лидер от непремерените атаки срещу него".

 

 

Мая Манолова: БСП е единствената демократична партия

"Законът за МВР вече влезе в сила от 1 юли, така че смятам за абсурдно да може да бъде отложено във времето неговото действие. Също т...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика