Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Денков разкри как вървят преговорите за ротацията с Мария Габриел

03 март 2024, 13:14 часа • 3316 прочитания

"Преговорният процес с Мария Габриел за ротацията върви нормално. Очакваме документа от страна на ГЕРБ и тогава ще  видим как ще оформим крайния документ. Така че процесът върви.", това коментира пред журналисти министър-председателят Николай Денков, който, заедно с вицепремиера Габриел, участва в церемония по издигане на националното знаме пред паметника на Незнайния воин на днешния национален празник - 3 март.

Какво каза още Денков за ротацията

Денков коментира наближаващата дата 6 март, след която се очаква ротацията с Мария Габриел. Миналата седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще представят на партньорите си от "Продължаваме промяната - Демократична България" коалиционно споразумение до края на мандата.

Още: Не искаме избори, но няма да сме параван, обяви Денков

Снимка: БГНЕС

Николай Денков коментира днес, че хората искат малко да си отдъхнат от политическите разговори предвид празника. "Честит празник на всички, елате във вторник и тогава ще обсъждаме всички тези въпроси", отговори премиерът на въпрос за исканото от ГЕРБ-СДС коалиционно споразумение. 

"Днес не е ден за атаки, а ден за празнуване", отбеляза Денков и посочи, че на този ден трябва да се обединим и всички да празнуваме националния празник на България - 3 март, пише БГНЕС.

Още: Денков и Габриел готови с анализа за работата на министрите

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес