Нинова: Форматът на "Коалиция за България" е изчерпан

15878
Нинова: Форматът на "Коалиция за България" е изчерпан
Снимка: БГНЕС

Форматът на "Коалиция за България" е изчерпан и решенията с кого и как да се коалира БСП трябва да се взимат с вътрешен референдум, а не да се налагат отгоре. Това коментира депутатът и кандидатът за лидер на БСП Корнелия Нинова в ефира на TV7.

На въпрос ако стане лидер, дали би се коалирала с ГЕРБ или АБВ, тя отговори кратко: "Ако партията реши". Според "червения" депутат структурите по места да започнат да имат тежест при вземането на решения, защото са на терен и често са много по-наясно с процесите.

Миков прие номинацията за лидер на БСП

Председателят на Народното събрание Михаил Миков има номинация за лидер на БСП и ще я приеме.  Това потвърди пред журналисти самия...

"Има усещане, че Драго (Драгомир Стойнев - бел.ред.) е фаворит", коментира още Нинова във връзка с кандидатурата на министъра на икономиката и енергетиката. Тя добави, че наличието на толкова много кандидати показва, че борбата не е решена. 

По-нататък Нинова отрече да е човек на Първанов, Станишев или Румен Овчаров. Тя добави, че това, че не е нечий човек до момента винаги й е пречело и често бива пришивана към този или онзи.

 

 

Сергей Станишев готви Михаил Миков за нов лидер на БСП?

Сергей Станишев ще предложи Михаил Миков за лидер на БСП като обединителна фигура, твърдят депутати от левицата. Слухът за тази кандида...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика