Октай: Сърница е първа общинска победа на Местан като председател на ДПС

11039
Октай: Сърница е първа общинска победа на Местан като председател на ДПС
Снимка: БГНЕС

Победата на ДПС в Сърница беше изключително важна за Лютви Местан лично и за партията като цяло като послание за местните избори наесен. Резултатите сега няма да са съотносими с тези, които ДПС ще получи през октомври, коментира за телевизия "Европа" Осман Октай.

На местните избори в Сърница за първи път бе направен опит да се разбие монополът на ДПС в район със 100% мюсюлманско население. Кандидатите на управляващите партии, макар да изгубиха кметското място, имат мнозинство в общинския съвет, коментира Осман Октай, дългогодишен зам.-председател на ДПС и ръководител на предизборния щаб на партията.

Поуките от Сърница

И какво стана в крайна сметка на първите избори в новата община Сърница? Кандидатът на ДПС Неби Бозов разби кандидата на ГЕРБ Мустафа А...

Резултатът от вота в Сърница беше първа общинска победа на Лютви Местан като председател на ДПС и бе изключително важна като послание за изборите наесен, смята Осман Октай.

На местните избори наесен ДПС, особено в общините на Североизточна България, няма да спечели убедителна победа. Ще има битка, както в Сърница, прогнозира Осман Октай.

 

 

Мерджанов нападна управляващите заради Сърница

Изборите в Сърница доказаха че ГЕРБ и реформаторите ще използват цялата власт на държавната машина да мачкат и да печелят изборите по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика