Още една оставка се пече при Бареков

15947
Още една оставка се пече при Бареков
Снимка: БГНЕС

Нова оставка се подготвя в оредялата група от депутати на Николай Бареков. Става въпрос за заместник-председателят на "България без цензура" Светлин Танчев, който отиде при Бареков след като беше депутат на ГЕРБ.

Днес Танчев беше лицето на БДЦ, което даде сигнал за смяна на позицията за новия дълг от 16 млрд. лева. Това стана след речта на финансовия министър Владислав Горанов в парламента, в която той обеща да не използва поне 2 млрд. лева от заложената граница от 16 млрд. лева заем.

Генерал Стоян Тонев вече не е депутат

След повече от 40 минути спорове депутатите гласуваха оставката на генерал Стоян Тонев. Тя беше приета с гласовете на 158 депутати. Общ...

"Другата седмица ще събера актива на партията и ще поднеса моята оставка пред тях. Хората ще преценят дали да я приемат и каква да бъде моята съдба занапред", каза Танчев пред ПИК.

След гласуването на закона за ратификацията на дълга за 16 млрд. лева, председателят на Контролния съвет на ББЦ Мария Календерска обяви, че иска оставката на Танчев и че тя се оттегля, понеже днес той предал своите избиратели. Затова Светлин Танчев щял да подаде оставката си лично пред лидера Николай Бареков другата седмица. Именно в Танчев в последно време се кълнеше Бареков, който надълго и нашироко обясни как парламентарната му група се разпаднала заради Христо Ковачки.

"Надявам се и Николай Бареков да присъства на тази среща, той е председател. Моята оставка ще е основно към него. Дължа да си направя отчет на дейността пред всички структури. Знаем, че имаше много сътресения в партията", коментира още Светлин Танчев.

Той все пак допусна, че може оставката му и да не бъде приета от ръководството на партията.

Шефът на Софийския градски съд подаде оставка

Владимира Янева е подала оставка като председател на Софийския градски съд. Информацията съобщиха за БГНЕС от съда. Тя е заявила решени...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика