Плевнелиев: Който си прави сметки за президентския вот, ще сбърка

12939
Плевнелиев: Който си прави сметки за президентския вот, ще сбърка
Снимка: БГНЕС

Всеки, който си прави отсега сметките за президентските избори, ще сбърка. Това каза на пресконференция по повод три години от встъпването си в длъжност президентът Росен Плевнелиев.

Той добави: "Трябва да изчакаме местните избори, те ще ни дадат поглед напред. Българският народ ще накаже всеки, който през 2015 година се прави сметките, а не работи по национални проблеми. Абсолютно убеден съм, че политиците трябва да се фокусират върху това, което трябва да се върши. Рано е, нека 2015 година е годината на действието, а не на сметките".

Плевнелиев мълчи дали ще се кандидатира за втори мандат

"Не си правя сметка за следващите президентски избори". Така държавният глава Росен Плевнелиев отговори на въпроса ще се кандидатира ли...

Българският преход е провал, защото народът го нарече "заметения" преход, категоричен беше държавният глава, предаде агенция "Фокус". Той обяви, че темата за досиетата "КТБ" ще бъде една от големите.

"12 банки фалираха, всички бяха свързани или собственост на агенти на Държавна сигурност. Ако това пак се случи, ще покажем, че не се учим от грешките си. Това е трагично и покана за бедност", каза още Росен Плевнелиев.

Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това заяви в неделя премиерът Бойко Борисов в приветствието си до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК.

Вчера лидерът на ГЕРБ призна, че се е пошегувал относно издигането на жена за кандидат за президент на следващите избори, Какво друго да кажа в зала, пълна с жени, оправда се министър-председателят по време на 9-тата годишна среща между бизнеса и държавата.

Плевнелиев: Подкрепяме европейските решения за Украйна

България подкрепи всички решения на Европейския съвет и на Европарламента, заявява българският президент Росен Плевнелиев в интервю п...

 


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика