При Реформаторите има доста сбъркани хора, разясни Рашидов

14500
При Реформаторите има доста сбъркани хора, разясни Рашидов
Снимка: БГНЕС

При Реформаторите има доста сбъркани хора, освен читавите лица. Това заяви Вежди Рашидов от ГЕРБ при гостуването си в предаването "Тази събота" по bTV. Той определи блока като "мишмаш" и посочи, че част от лицата при Реформаторите са работели дори за кабинета "Орешарски".

Рашидов предупреди също, че Реформаторите са много несигурен коалиционен партньор. Бившият министър на културата обаче е наясно, че отиването на нови избори би било смъртоносно за държавата. Затова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов правел всичко възможно, за да има правителство. Няма да има увеличение на пенсиите, токът ще продължи да поскъпва, икономиката няма да расте, а банките ще фалират, ако има нови избори, категоричен беше Рашидов. Той изтъкна, че вижда Борисов в коренно различна светлина и отправи комплименти към женския преговорен екип на ГЕРБ.

Рашидов забрави Пеевски: Кажете една зависимост на ГЕРБ

Аз съм работил пет години в ГЕРБ – кажете една наша зависимост. С тези думи бившият културен министър Вежди Рашидов подхвана прик...

Рашидов взе отношение и по казуса "КТБ". И увери, че няма да е единственият, който ще загуби, ако КТБ фалира. Случи ли се това, ще има проблеми в банковата система, което ще доведе до закриване на други банкови институции, обясни още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика