X
 
 

Радев ще се запознае със състоянието на Българската армия

994 1
Радев ще се запознае със състоянието на Българската армия
Снимка: БГНЕС
Държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев ще се запознае с анализа на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2016 г.

Президентът Радев ще бъде посрещнат с официална церемония, по време на която ще приеме рапорта на началника на караула и ще наблюдава тържествения марш на почетния караул, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От БСП отрекоха да са упражнявали натиск върху президента Радев

БСП не е упражнявала натиск върху президента Румен Радев и това се вижда ясно от състава на служебния кабинет. Има само един член на БС...

На събитието ще присъстват заместник министър-председателят по вътрешен ред и сигурност и министър на отбраната Стефан Янев, заместник-министърът на отбраната Стефан Петров, изпълняващият длъжността началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов, висшият команден състав, генерали и офицери от видовете Въоръжени сили, директори на дирекции в Министерството на отбраната, началници и ръководители на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната.

Вечерта в Националния археологически институт президентът ще присъства на откриването на Десетата национална археологическа изложба.

Това е най-значимото годишно събитие за Националния археологически институт с музей при БАН, на което се представят най-интересните и впечатляващи открития и проучвания от изминалия активен археологически сезон. Сред изложените експонати са златни и сребърни украшения, керамични антропоморфни фигури и съдове.

Actualno.com

Етикети:

  •   Ст.серж. Мухльов 1 Ст.серж. Мухльов преди 3 години Профил на трол?
    И защо трябва да харчи пари за глупости , фърчилото ? За да си начеше крастата ! Демек, бяхте ми началници , козирувах ви , а сега да ви видя как ще биете чепик пред мен ! Отдавна не съм ''чел'' бай Ганьовата конституция , но ,май , там е записано , че президента е шеф на войската само по време на война !