Радев ще се запознае със състоянието на Българската армия

1730
Радев ще се запознае със състоянието на Българската армия
Снимка: БГНЕС

Държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев ще се запознае с анализа на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2016 г.

Президентът Радев ще бъде посрещнат с официална церемония, по време на която ще приеме рапорта на началника на караула и ще наблюдава тържествения марш на почетния караул, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От БСП отрекоха да са упражнявали натиск върху президента Радев

БСП не е упражнявала натиск върху президента Румен Радев и това се вижда ясно от състава на служебния кабинет. Има само един член на БС...

На събитието ще присъстват заместник министър-председателят по вътрешен ред и сигурност и министър на отбраната Стефан Янев, заместник-министърът на отбраната Стефан Петров, изпълняващият длъжността началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов, висшият команден състав, генерали и офицери от видовете Въоръжени сили, директори на дирекции в Министерството на отбраната, началници и ръководители на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната.

Вечерта в Националния археологически институт президентът ще присъства на откриването на Десетата национална археологическа изложба.

Това е най-значимото годишно събитие за Националния археологически институт с музей при БАН, на което се представят най-интересните и впечатляващи открития и проучвания от изминалия активен археологически сезон. Сред изложените експонати са златни и сребърни украшения, керамични антропоморфни фигури и съдове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика