Рашидов: Илия Павлов плащаше сметките за телефон на ДПС-арите

19275
Рашидов: Илия Павлов плащаше сметките за телефон на ДПС-арите
Снимка: БГНЕС

„Илия Павлов плащаше мобилните телефони на ръководството на ДПС. Имам една фактура, мога да го докажа”. Това разкри пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който препоръча на журналистите да прочетат досието на Ахмед Доган.

Бившият министър на културата припомни историята на почетния председател на Движението за права и свободи и каза, че след като самият той прочел досието му – спрял да го уважава.  

Рашидов: Държавата е стигнала до икономически и духовен колапс

Най-важното е да се научим да гласуваме мажоритарно за тези, които си вършат добре работата и спомагат за просперитета на България, каз...

„От 90-та година всичките тези хора от ДПС минаха през дома ми. Аз съм от същия етнос - не е имало никакви проблеми да си общуваме. Запознавал съм ги с Илия Павлов, да си имат интереси, да спонсорират ДПС. Илия им плащаше GSM-те – това беше неговото спонсорство. Не обичаше да дава много пари, но беше готин, никога не съм се отричал от приятелството”, обясни Рашидов.

Депутатът от опозицията разговарял с лидера си Бойко Борисов след изказването му, че Ахмед Доган е най-големият политик в държавата и го помолил да не го прави повече, защото хората възприемали това не както политиците.

Рашидов припомни създаването на Движението за права и свободи с участието на представители на бившия комунистически режим и отхвърли опасенията за етнически конфликт в страната, защото българските турци са добри хора и строители на България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика