Шефката на Жени-ГЕРБ не е обидена на Борисов за "шегата"

19439
Шефката на Жени-ГЕРБ не е обидена на Борисов за "шегата"
Снимка: БГНЕС

Няма и сянка от разочарование, защото ако има достоен политик, който да може да ни дава цялата спонтанност, която има и да няма капка притворство в него, това е господин Борисов. С тези думи новият председател на Жени-ГЕРБ Ирена Соколова даде да се разбере, че не е обидена на премиера Бойко Борисов, че думите му пред организацията за номинацията на жена за президент са шега.

В ефира на bTV Соколова подчерта, че не е обидена, а България отдавна жадува за такъв политик като лидера на ГЕРБ, а и светът го оценява подобаващо.

Плевнелиев: Който си прави сметки за президентския вот, ще сбърка

Всеки, който си прави отсега сметките за президентските избори, ще сбърка. Това каза на пресконференция по повод три години от встъпван...

Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това заяви миналата недея премиерът Бойко Борисов в приветствието си до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК.

Няколко дни по-късно той призна, че се е пошегувал.

Когато е ставало дума за предстоящи избори и определяне на листи, членовете и ръководството на ГЕРБ са били на мнението, че трябва да „му дойде времето, за да можем да посочим най-правилния кандидат”.

Соколова се въздържа от прогнози от такъв характер за година и половина напред и е на мнение, че президентските избори дори не са на дневен ред.

Т. Дончева: ГЕРБ не успяха да убедят хората, че са се променили

ГЕРБ прекара три години на власт, режейки ленти дори за пешеходни пътеки. Сегашният резултат на партията, който е много под очакванията...

Нежната представителка на ГЕРБ е убедена, че балансирането на мъжката и женската енергия е добър вариант за устойчивостта на групата и е задължителен елемент. От друга страна по думите й премиерът много добре разпознава възможностите на жените да бъдат много отговорни, последователни, толерантни.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика