X
 
 

Ще има ли нови сътресения в "Голямата коалиция"?

4942 7
photo of Ще има ли нови сътресения в "Голямата коалиция"?
Снимка: БГНЕС
Валери Симеонов обяви, че предстоят сериозни промени в отношенията с ГЕРБ. Според лидерът на НФСБ, сериозните проблеми в икономиката на страната налагат спешни разговори с партията на Бойко Борисов.

Той ще поиска нови преговори с ГЕРБ и нов формат на патриотичната коалиция между НФСБ и ВМРО. Това обяви Симеонов в месността Петрова нива, където се провеждат чествания на 116-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание.

Валери Симеонов не вижда проблем, че изтекли милиони ЕГН-та, но машините за гласуване са проблем

Защо трябва да очакваме, че България ще има най-сигурните системи по света? България не е по-различна от Европа, от света. Така лидерът...

„Ако някой си мисли че почивам, не е така. В близките дни ще имаме среща с Каракачанов на Коалиционен съвет и предполагам, че ще имаме доста сериозни промени в отношенията с ГЕРБ още през септември, тъй като държавата не върви на добре. Намираме се в една тежка икономическо-политическа криза”, заяви Валери Симеонов.

„България през последните месеци получава много тежки удари, основно икономически. Това са тежкото състояние на българската енергетика, която е оставала винаги някъде "зад завесата". Няма да ви говоря за тежкия удар върху българското животновъдство, което нанесе африканската чума. Трети удар върху икономиката на България е съсипаният туризъм. В момента плажовете ни са един оглозган от мутрите кочан варена царевица”, каза още той.

На въпрос дали вижда бъдеще с ГЕРБ след септември Симеонов отговаря, че това зависи от тяхното поведение.

"Това е голямата партия, която дирижира политиката в България. Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита и забележете кога започна това нещо – тази година. Има един Ренесанс на погрешната политика на ГЕРБ от предходен мандат. Не казвам, че това е свързано с отсъствието ми от властта, но може би е имало дисциплиниращ ефект към останалите", обобщи Симеонов.

Валери Симеонов: Може да има промени в партията заради лошите резултати

„Ще правим оценка на изборите. Ще правим анализ на лошите резултати, а те са такива“. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Сим...

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Дебелака министЕр 5 Дебелака министЕр преди 4 седмици Профил на трол?
  Красимир Дончев Каракачанов Категория сътрудник : Агент . Псевдоним : „ИВАН”. Структура : Шесто управление на ДС, отдел 03 . Дата на привличане/назначаване : 11 май 1989 г. Дата на регистрация : 16 май 1989 г. Шесто !!!
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Верно е интересно дали "слабичкия" патрЕот ближе анала на банкенския пИдал. Иначе да го е издухал отдавна! МАЙ ГИ КРЕПИ ЕДНА И СЪША МАФИЯ, пашата, герго панаира и подобни нарко фактори.
  : 1 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Валерката Циганина откри топлата вода ! А до сега сляп и глух ли беше или далаверите надделяваха : Законът ГЕРБ : "Кради, за да имаш, върти далавери, за да управляваш" !
 • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 4 седмици Профил на трол?
  ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Бунака изкука !
  : 1 !
 • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 4 седмици Профил на трол?
  СВИНЕТЕ ГИ ТРЪШНА ЧУМА. СКЪПИТЕ ДОМАТИ КАТО ГУМА. ЩЕ СЕ ХРАНИМ ЗАНАПРЕД ИКОНОМИЧНО И ЩЕ ОЦЕЛЯВАМЕ БИОЛОГИЧНО.
 • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 4 седмици Профил на трол?
  СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...