Сидеров: Теоретично е възможен вариант "Атака" без Сидеров

18693
Сидеров: Теоретично е възможен вариант "Атака" без Сидеров
Снимка: БГНЕС

 

Теоретично е възможен вариант партия "Атака" без Волен Сидеров. Тя обаче няма да бъде същата. Партията не е обичайния проект, тя е нещо автентично и различно. Коментарът направи лидерът на "Атака" Волен Сидеров в ефира на Дарик радио. Той добави, че е вложил много усилия, време и нерви в политическия проект.

Спокойно може да бъде оставен Орешарски за служебен премиер, за да не се създават интриги с имена и задъхани разследвания кой кой е, а и така да се спестят време и разходи", допълни лидерът на „Атака". За него 27 юли е добър вариант за дата за провеждане на предсрочни избори. 

Волен Сидеров се скри в Австрия, за да бистри бъдещето на Европа

Откакто станаха ясни първите резултати от европейските избори и се разбра, че четвъртата парламентарна сила „Атака” събира ...

Сидеров се обяви "за" задължителното гласуване и образователния ценз. Той добави, че в момента няма информация за това какво ще се случва, ако не гласуваш, въпреки че си задължен, както и кой ще следи процеса.

Лидерът на "Атака" остави вратата отворена за бъдещи коалиции с партии и движения, които в момента са извън Народното събрание.

Националистът определи мажоритарната система като много подла. Според него това, че ще се произведат личности, е спекулация. Това е начин да се създадат начини за купуване на гласове, каза Сидеров.

 

Волен Сидеров вече е обезоръжен

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров е предал личното си огнестрелно оръжие на Служба „Контрол на общоопасните средства&r...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика