"Синьо единство": Не сме обявявали партньорство с нито една партия за изборите

10337
"Синьо единство": Не сме обявявали партньорство с нито една партия за изборите

"Синьо единство" не е водило преговори и не е обявявало партньорство (скрито или явно) с нито една друга партия от областта, включително и Движението за права и свободи. Това заявиха от "Синьо единство" - Монтана по повод разпространената информация, че партията ще си партнира в региона с ДПС на местните избори.

Става въпрос за кандидатурата на "Синьо единство" за кмет на област Монтана – г-н Любомир Иванов, който ще бъде подкрепен и от ДПС.

"Синьо единство" напуска "Десните"

Създадената от Надежда Нейнски партия „Синьо единство" напуска коалиция „Десните", става ясно от съобщение на формацията. Р...

Публикуваме официалната позиция на партията:

„СИНЬО ЕДИНСТВО“ не е обявявало коалиция, намерение за коалиция или листа за местните избори в област Монтана. „СИНЬО ЕДИНСТВО“ представи своя кандидат за кмет на област Монтана – г-н Любомир Иванов, член на „СИНЬО ЕДИНСТВО“ и изключително ерудиран политик и член на местната общност. На представянето му присъства и председателят на „СИНЬО ЕДИНСТВО“ г-н Христо Панчугов. Темите на пресконференцията се изчерпваха само и единствено с кандидатурата на г-н Иванов, както и с обсъждането на кандидати за участие в местните избори в някои по-малки населени места в областта.

„СИНЬО ЕДИНСТВО“ не е водило преговори и не е обявявало партньорство (скрито или явно) с нито една друга партия от областта, включително и Движението за права и свободи.

„СИНЬО ЕДИНСТВО“ подхожда и ще подхожда напълно прозрачно, както е и в този случай. „СИНЬО ЕДИНСТВО“ обяви кандидата, около който смятаме, че трябва да се обедини цялата дясна общност в областта.

Капон и "Синьо единство" учредяват нова дясна коалиция

"Единна народна партия" на Мария Капон, създадената от Надежда Нейнски "Синьо единство" и "Български демократически форум" учредяват ут...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика