Слави Трифонов с нова атака към Христо Иванов: Той не притежава чувство за срам

4527
Слави Трифонов с нова атака към Христо Иванов: Той не притежава чувство за срам
Снимка: Facebook

"В петък отказах "Има такъв народ“ да бъде изтривалка за такива като Христо Иванов. И днес в някакво интервю същият Христо Иванов казал – какво като Слави Трифонов видял някакво лицемерие. По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я излекувам от лицемерието. И видите ли – важно било да управляваме тази страна. А пък ако ще да е с лицемерие". Това се казва в нова публикация на Слави Трифонов в социалната мрежа Facebook.

"Аз не мисля така. Смятам, че да си лицемерен е обидно за хората, които гласуват за теб. А и въобще. Да си лицемерен значи да се опитваш да лъжеш красиво. Явно такива като Христо Иванов не се притесняват да бъдат лицемерни. Те просто се смятат за повече от другите. По незнайно какви причини обаче аз не съм като тях и честно да ви кажа - това много ме радва", пише още лидерът на "Има такъв народ".

Ива Митева: Христо Иванов да поиска прошка от ИТН и да видим дали нещо може да се поправи

"Искахме този кабинет да се случи. ИТН се държаха изключително конструктивно, диалогично... Не мога да разбера защо е това фиксиране въ...

Според него човек или се срамува от нещо, или не. "Е, как става така, че едни хора се срамуват от нещо, а други - не. Може би всичко това се корени в детството, семейството, възпитанието, училището, църквата. Не знам. Но, уважаеми приятелю, който четеш тези редове, абсолютен факт е, че ти или изпитваш чувство за срам, когато има нещо срамно, или не. А чувството за срам ни пази да не правим глупости и да не се излагаме, да си пазим достойнството и уважението към себе си. Сега аз не изнасям някаква лекция, а просто ви казвам как разсъждавам аз", пише Трифонов.

Христо Иванов: Допускам, че още има възможност за съставяне на правителство

"Христо Иванов - ръководителят на ДБ не притежава чувство за срам. В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в парламента работят, обясни на съпартийците си отношението към мен и към „Има такъв народ“. От неговите думи ми стана ясно, че аз, колегите от "Има такъв народ" и хората гласували за нас сме втора ръка хора. Нас ни приемат с отвращение, за да има коалиция. Ние трябва да се съгласяваме с всичко, което казват другите три партии, не трябва да имаме министри, не трябва да казваме колко некадърно и неадекватно е дадено решение, колко нефелен и конституционно неиздържан е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да правим, каквото ни кажат, защото иначе ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и ДПС и край с нас", допълва Слави Трифонов.

Повод за оттеглянето на ИТН от преговорите стана изтекъл запис от срещата на ПГ на "Демократична България". За излъчването на заседанието се разбра от фейсбук статуси на депутати от ГЕРБ, а от ДБ потвърдиха, че записът е автентичен.

Бачийски: Това е поредният парламент, който има шанс да пропадне заради волята на Слави Трифонов

„Аз лично не открих скандален момент в записа с Христо Иванов. С нетърпение го изгледах няколко пъти, за да открия такъв момент&l...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Кога идват първите осем F-16 Block 70? Министърът на отбраната с график

Въпреки трусовете: ПП-ДБ обявиха, че се явяват заедно на изборите 2 в 1

Рашков напусна комисията за "Митниците": ДПС го "захапаха" за снимките, а той обеща да ги научи да не купуват гласове

Бивш главен секретар на МВР: Стефан Димитров е ходил и на банкет на КАТ

Тристранката обсъжда утре обезщетенията при безработица

Обвинените в контрабанда са били при Петя Банкова и при Асен Василев

След бурна драма: Главчев вече е и премиер, и външен министър

„Съвместна работа с ГЕРБ и ДПС е невъзможна“: Средна Европейска Класа се отделя от ПП-ДБ

Ракетата-носител на Гешев: Да размърдаме ситуацията

Ваня Григорова се регистрира в ЦИК за предстоящите избори

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com