След позора в Нова: Бареков се хвали, че бил по телевизионен рейтинг Борисов

37312
След позора в Нова: Бареков се хвали, че бил по телевизионен рейтинг Борисов

След като вчера сутринта (6 август) водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев срина и малкото останал имидж на бившия журналист и лидер на „България без цензура” Николай Бареков, днес от пресцентъра на ББЦ обявиха победа в ... телевизионния дуел с Бойко Борисов.

По същото време, по което Бареков даваше интервю в Нова и обясняваше как е на ваканция със съпругата си на Френската Ривиера, след като му показваха снимка, на която, освен него, има само мъже, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гостуваше в сутрешния блок на bTV. Интервютата на двамата лидери започват с разлика от близо 13 пункта в полза на bTV. В хода на участията им зрителите масово заповат да се пренасят от bTV към Нова телевизия. Резултатите на двете  телевизии почти се изравняват към средата на гостуването на двамата,  благодарение на което и Нова телевизия прави най-високия си рейтинг за  седмицата, посочват от ББЦ.

Яне: Офисите на Бареков събират прах. Бареков: Ще давам пълни детски надбавки само за висше образование

Партията на Бареков масово пуска кепенци на офисите си в страната. С тези гръмки думи започва новото официално прессъобщение на "Ред, з...

Интервюто наистина остана паметно с въпроси към Бареков като защо скри от камерите на ТВ7 първите дни на ДАНСwithme, докато беше шеф на телевизията, защо се извини публично на президента Росен Плевнелиев, след като го включваше в словосъчетания от сорта на „мъжкарят (бел. ред. – Бареков) гледаше мишката (бел. ред. – Плевнелиев) в очите”, защо е отишъл при Бойко Борисов с огромен букет цветя при избирането на лидера на ГЕРБ за премиер на България, а сега вади фалшиви, според бившия вътрешен министър Цветлин Йовчев и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, документи и сочи Борисов за „подбудител и поръчител” на десетки убийства. Самият Бареков заяви на Николаев, че явно таи лична неприрязън към бившия светъл пример в българската журналистика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика