Среща на коалиция „Възход“ с Камара на занаятчиите-Ловеч и симпатизанти в Троян*

3363
Среща на коалиция „Възход“ с Камара на занаятчиите-Ловеч и симпатизанти в Троян*
Снимка: Движение Възход

В град Троян беше представена пред жители и гости на града листата с кандидатите на коалиция ВЪЗХОД  за предстоящите избори за български членове на Европейския Парламент. Гости бяха г-н Цветан Манчев , председател на предизборния щаб на коалицията и г-н Цоньо Ботев , заместник-председател на „Движение демократично действие“.

Троянци  посрещнаха с аплодисменти изказването на втория в листата, техния съгражданин г-н Марин Вутов, който е заместник-директор на Националното училище за приложни изкуства в града. Пред множеството г-н Вутов аргументира своето убеждение, че единствено чрез засилен контрол може да се постигне много по-справедливо и по-ефикасно разпределение на средствата от европейските програми, които често не достигат до онези, до които са предназначени. Специален акцент в програмата на коалиция ВЪЗХОД е защитата на малкия и средния бизнес, особено на занаятчийството. На срещата присъства и г-н Камен Кръстев – председател на Регионалната занаятчийска камара – Ловеч. „Г-н Марин Вутов е член на нашата камара, ние вярваме в неговата енергичност и сме изпратили чрез него нашите предложения до коалиция ВЪЗХОД като вярваме, че те няма да бъдат забравени!” – заяви г-н Кръстев и призова към специално внимание към българските занаяти, изразено в конкретни действия.

Г-н Вутов пое ангажимент да внесе предложение чрез европрограми  и национални средства да бъдат подпомогнати обучаващите и пряко занимаващите се майстори на традиционни български занаяти. 

Накрая присъстващите апелираха към всички граждани на община Троян, а и на цяла Северна България, в името на възстановяването на малкия и среден бизнес, както и за съхраняването и развитието на традиционните български занаяти, да гласуват на 26.05.2019 г. с №9 в бюлетината за Коалиция ВЪЗХОД и за г-н Марин Вутов с преференция 102.

*Платена публикация в рамките на предизборната кампания за вота за Европейски парламент

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com