Тошко Йорданов: Жестовете от ИТН приключиха

11877
Тошко Йорданов: Жестовете от ИТН приключиха
Снимка: БГНЕС

Другите партии няма да получат подкрепа от нас. С такава закана започна интервюто си депутатът и заместник-председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пред БНТ. 

Водещият на БНТ предразположи Йорданов, като го запита дали е минал покрай бариерите на телевизията. Йорданов му отговори, че оттам е минал, като и двамата направиха асоциация с бръснатите глави през 90-те години. Йорданов обаче недоумява дали новата му прическа е най-важното, което се случва през седмицата. Според Йорданов истината е, че трябва да се отиде на избори, ако не бъде подкрепен кабинетът на ИТН. Жестовете от ИТН приключиха, подчерта той. 

Вижте новата визия на Тошко Йорданов, стана като Слави

Заместник-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов изненада журналистите с нова прическа. Вторият в партията на Слави Трифоно...

След това Йорданов започна метафорично, че кандидатурата на Петър Илиев е само повод да не подкрепят ИТН. Ако не е бил той, щял да бъде Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз или Снежанка. Той определи Татяна Дончева като патологичен лъжец, защото всички от ИСБНИ искали постове.

Петър Илиев няма никакви връзки с Барбадос. Петър Илиев не е член на пловдивска масонска ложа. Петър Илиев е извън мейнстрийма на жълто-десните павета. Петър Илиев е адвокат на годината, а кантората му е била обявена за кантора на годината, коментира Тошко Йорданов нашумялата тема покрай кандидатурата за вътрешен министър на ИТН. 

Според Йорданов партиите на протеста са предатели и приказките им струват едно голямо нищо. ИТН не са стандартна практика и големият враг за тях се казва ГЕРБ. От историята знам, че след като се справиш с големия враг и го изхвърлиш от управлението на държавата, тогава  било логично партиите да си мерят идеологиите, категоричен бе Йорданов.

„Изправи се, насам, натам са предатели и хора, които лъжат. ГЕРБ и ДПС са ясни – ние сме противници, но с Изправи се - те твърдяха, че сме на една страна на барикадата, но ни забиха нож в гърба“, изтъкна Йорданов и добави, че един предател не заслужава капка уважение.

Той посочи, че глупостите, които говори Мая Манолова за ГЕРБ и ДПС са думи на психично, но не е сигурен какъв точно човек. 

Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предатели

Една от партиите на протеста, „Изправи се БГ! Ние идваме!“, извърши предателство с нежеланието си да подкрепи кабинета на &...

За критиките на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, отправени към ИТН, Йорданов запита като какъв се изказва служебният министър, който явно умира от желание да остане министър за още три месеца. Кабинетът от ИТН се подрежда от ИТН, каза Тошко Йорданов. Той попита тогава кой стои зад ДБ, зад БСП, зад ГЕРБ и зад ИСБНИ? 

Тошко Йорданов увери, че няма напрежение между ИТН и президента Румен Радев. ИТН ще мислят как да насрочат евентуалните предсрочни парламентарни избори, като ще преценят след гласуването на проектокабинета им в пленарна зала в сряда. 

Тошко Йорданов не знае дали проектокабинетът на ИТН ще мине, защото всичко е в ръцете на „Демократична България“.

Прочетете още по темата: Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предател

Тошко Йорданов: Ако не искат избори - да ни подкрепят

Когато президентът издаде указ и когато има гласуване в зала, ще видим колко гласа, кой, къде и как гласува! Ясно е, че ние очакваме по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Екзакта" прогнозира голяма преднина на ГЕРБ пред ПП-ДБ

Главчев пред посланици: България ще участва активно във възстановяването на Украйна

Предизборно: По 100 лв. месечно отгоре за храна в МВР

„Левицата“ представи водачите си за двата вида избори на 9 юни

Христанов: Притеснява ме как Кирил Петков заклеймява медии за това, че са част от мафията

НСО опроверга Денков за преустановената охрана

Минчев отрича да е замесен в "Да запазим Корал"

Прокуратурата реагира с 8 месеца закъснение по скандала с Кирил Петков и "Да запазим Корал"

Денков: Пеевски подвикваше на Желязков какво да прави

"Удар по ГЕРБ и ДПС": Напуснала ПП-ДБ партия подкрепи последното вето на Радев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика