В политиката попадат хора без задръжки, заяви Тренчев

6400
В политиката попадат хора без задръжки, заяви Тренчев
Снимка: БГНЕС

Оттеглилият се през февруари от дългогодишно президентстване на КТ „Подкрепа” Константин Тренчев заяви, че това занимание го е принуждавало да общува с „изключително гадни хора”. Единственото име, което той спомена, е на Иван Костов, за когото още през 1991 година обявил, че ще разсипе СДС, предаде БТВ.

На въпрос има ли в настоящия кабинет „Борисов 2” хора, които попадат под това определение, Тренчев отговори: „Има твърде странни попадения”.

Константин Тренчев излезе в пенсия, КТ "Подкрепа" с нов президент

476 делегати от деветия конгрес на КТ "Подкрепа" гласуваха президент на синдиката да бъде Димитър Манолов, а вицепрезидент - Йоанис П...

По думите му в политиката попадат хора без задръжки, които драпат, за да направят пари. Той попаднал в политиката по задължение.

Тренчев нарисува мрачна картина за бъдещето на страната: „За мен тази държава с бързи стъпки върви към това да остане само географско понятие, пустиня”. Той посочи като една от причините за оттеглянето си нежеланието хората да го причисляват именно към тези „гадове”.

В коментар на това, което се случи с TV7 през седмицата Тренчев заяви: „Борбата за разграбване завърши преди време. Кой каквото награби, завлече, отмъкна, разсипа приключи. Сега тече борба за преразпределение”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика