X
 
 

Внасят кандидатурата на Иванчева за евродепутат в ЦИК

3678 3
Внасят кандидатурата на Иванчева за евродепутат в ЦИК
Снимка: БГНЕС
В 11 часа на 23 април ИК ”Непослушните” ще внесе в ЦИК (пл. ”Княз Александър I” №1) списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева за независим кандидат за Европейския парламент. Каним всички чувстващи се за непослушни граждани, да присъстват на събитието, пишаг ог комитета.

Ето какво пишат още от ИК "Непослушните":

Банева официално се кандидатира за евродепутат, Иванчева все още не е вписана

Евгения Банева, която е в ареста заедно със съпруга си бизнесмена Николай Банев заради обвинения за участие в организирана престъпна гр...

"Кандидатурата на Десислава Иванчева за изборите за Европарламента ще бъде мощен знак към Европа за пробитата правосъдна система в България. Брутално нарушени бяха човешките права на единствения граждански непартиен кмет на столичен район, избран от близо 29 000 гласоподаватели.

Искрено се надяваме, че ГД „ГРАО" в МРРБ, извършваща проверка на подписката на независимите кандидати, ще бъдат обективни и няма да изхвърлят в коша волята на хиляди българи, както се случи с референдума срещу презастрояването на "Младост".

Подписката протече при изключително висок интерес. ИК "Непослушните" се извиняваме на стотиците хора от страната и чужбина, които не можаха да се включат, поради техническите и времеви ограничения.

Те могат да са спокойни, че подписката е предостатъчна, за да бъде допусната Десислава Иванчева до изборите. Важното ще бъде именно тогава - на 26 май България да отиде до урните и да даде своя глас."

Иванчева, ако беше изяла Ваклин и децата му, нямаше да ѝ дадат 20 години

Ние сме в една чудесна робска позиция. Това заяви адвокат Николай Хаджигенов по време на събитието "Независим съд - свободна държава! З...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Селянин и селянка не са обидни думи, моля Ви! Целувайте ръцете и краката на тези трудолюбиви хора, защото хляба, маслото, месото, виното и ракията идват от село! А госпожата едва ли е имала някога мазоли по ръцете си! Та е една арогантна граблива колона, тръгнала да ни излага в Европа, но там не са случайни хора, ще и бият шута пред цял свят, та да се срамим навсякъде!
 • Гого 1 Гого преди 7 месеца Профил на трол?
  Е няма такава нагла, нахална и тъпа селянка. Прибра мангизите и сега от затвора ще прави кампания, що за шматки ще я подкряпат тая изнудвачка- лапачка, лакома за пари. Бананова страна сме с маймуни.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Не съдете за останалите по себе си! Ако вие сте от село, моля не приравнявайте , че всички са като вас селяни! Ако вие сте или взимате подкуп, не слагайте всички под общ знаменател! Ако вие бяхте на тяхно място и така Ви обиждаха как щяхте да се почувствате, когато ви нападат и обиждат напълно непознати, които не знаят каква е истината?
  : 14 !