10 майсторски прогнози на българската цоциология

5933
10 майсторски прогнози на българската цоциология
Снимка: César de Notre-Dame / Public Domain

Голяма работа е тоя Нострадамус. Познал е повече неща от социологическа агенция човекът. Ако беше жив, нямаше да излиза от телевизионното студио. Били сме му ясни още през 1555, а ние все така се изненадваме от себе си. Гледам, излезли са новите му предвиждания за 2022. Фактът, че ги е направил, сам по себе си успокоява - значи все пак поне ще си довършим 2022-а година! А вижте маите как ни изкараха акъла с късия си календар.

Първата порция от новите предсказания на Нострадамус са за бг изборите, втората - за международното положение.

1. Българските избори ще ги спечели Владимир Путин. Имената на партиите са без значение. Но дали Путин ще е жив да се радва на победата си - Нострадамус мълчи като гроб на тая тема.

2. Цоциолозите в България ще вземат по 100 000 лв за един процент отгоре. В това предсказание следват гръмотевични псувни, с които Нострадамус показва колко го е яд, че по негово време офертите били несравнимо по-мизерни.

3. Зелен чорап и оранжев капут ще плеснат и ще се прегърнат с 200 км/ч. Съединението прави силата. Тук Нострадамус очевидно визира студения мир, който настъпи между Радев и Борисов.

4. В избори 2022 ще има много кал. В това пророчество Нострадамус очевидно няма предвид обичайното метафорично замеряне с кал, защото то се подразбира и от малките котета. Тук пророкът явно е видял в кристалната си топка как бг политици през 2022 ринат кал от къщите на хората в Карловско след наводнението.

5. Само Копейкин ще е на фокус. В ръкописите на Мишел дьо Нострадам срещаме такъв разказ. Ясновидецът споделя, че погледнал в кристалната топка и фокусирал Костя Копейкин, но всички около него били размазани. Пророкът дълго удрял по топката като по телевизор, докато разбере, че проблемът не е в устройството.

6. Първият герой ще бъде сменен. Добро начало, обнадежден съм. Мнозина тълкуватели виждат в това предсказание отстраняването на Путин. Дано само не се окаже, че е имал предвид новия сезон на Ергенът. Служебното правителство махна всички назначения от времето на четворната коалиция, включително и него. Тук-таме анализатори предупреждават, че може да става дума и за Байдън. Носи се слух, че са се познавали лично с Нострадамус на младини.

7. Голяма империя ще бъде разрушена. Стискам палци да е Руската федерация или Китай, не ми се ще да става дума за Щатите или Саудитска Арабия. Или не дай си Боже за фейсбук, дето всички сме му верни поданици и без него не можем. Цукърбърг е нащият Цезар; хайл! Дано само правилно съм прочел и голямата империя предстои да бъде разрушена, не разрешена. Че аман от империи и франчайзи вече.

8. Англия ще има нов владетел. Ама че странна прогноза. Или Мишел е сбъркал годината, или Чарлз предстои да абдикира. Крайно време е, апропо. Стига толкова е царувал, от самолет се вижда, че не става. А и колкото по-често има рокади в кралското семейство, толкова повече преки предавания на церемонии ще има по телевизията. Макар че реално погледнато единственият истински дворянин на британската монархия у нас е лорд Евгений Минчев.

9. Задава се финансова криза. Не знам как да тълкувам това предсказание, всеки министър на финансите го прави. Свикнал съм, не ме изненадва особено. Разбира се бих искал да знам подробности за цените на панелките в Люлин, защото все в нещо трябва да инвестира човек в тия смутни времена. Уви, няма данни Нострадамус да е предсказал нито Люлин, нито някои от другите ни инфраструктурни проекти. Може би предстои.

10. Млад мъж ще заеме висока позиция във Ватикана. Това всъщност вече се сбъдна. Още през май Кирил Петков беше при папата. Иначе там младежи не назначават по традиция. Не че католическата църква няма интерес към тях, но той е от по-друго естество, опасявам се. Другият вариант е това да е анонс за нов сезон на „Младия папа”, което все пак ме изпълва с някаква вяра в бъдещето. Ако не по принцип, то поне в телевизионното. И без това кой знае нямам кой знае какви планове за времето си.

 

Автори: Драго Симеонов, Г-н Балев, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...