Сказание за Зеления Сертификат и тъмните времена

7844
Сказание за Зеления Сертификат и тъмните времена
Снимка: iStock

Казват, че на втората година от Вируса служебното правителство въвело Зеления сертификат и създало ВаксКомандите - ударни групи от ваксъри, които преследвали и безжалостно ваксинирали хората срещу пари. За всеки ваксиниран тези главорези получавали по 50 лева. Сега, през 2221 година, когато България е световна супер сила и ръководи свободния свят, 50 лева се равняват на 5000 евро, но тогава те се равнявали на не повече от 2,5 евра.

Зеленият сертификат ограничавал свободите. Хората не можели да напускат домовете си. Губели работа и оставали без препитание. Те знаели, че Вирус не съществува, ала Здравния министър изпълнявал заповедите на Вещицата Урсула и Дементния Президент, които искали да прекопират ДНК-то и после да заличат богоизбрания народ на българите от лицето на земята. В Книгата на Апостол Константин от светлата секта Възраждане се разказва, че Демонът Бил създал Чипа, Вируса, а с него и Ваксината, с които трябвало да направи това. Българите обаче не искали да се подчинят на злите сили и въстанали. Отначало се събирали на тайни места наречени Ресторанти или Нощни клубове, където Пратеникът на Светлината Алибегов създал Съпротивата и повел народа срещу ВаксКомандите и слугите на Зеления сертификат.

Съпротивата набирала сила и успешно превзела една Крепост на Злото, наречена Мол Галерия в Стара Загора, където обявила Свободната Старозагорска Република - без Зелен Сертификат и носене на предпазни маски. Един след друг моловете в София и страната падали в ръцете на Съпротивата - Мол Сердика, Мол Парадайз, Дъ Мол, Мол Марково тепе и Мол Пловдив, моловете във Варна, Русе, Плевен и Бургас. Маските падали, а свободният народ ликувал в крепостите на Съпротивата с благословените от Алибегов еликсири Ракия и Мезе.

Легенди се разказват и за 14 ноември 2021 г. - Съдния ден, който някои хронисти наричат Парламентарни Избори, а други Президентски Вот. Истината е, че в този ден Светлите сили на Съпротивата, начело с Алибегов, Костадинов и Воинът на  Светлината доцент Атанас Мангъров победили Триумвирата на лъжепророците - Радев, Герджиков и Попов и техните слуги Кирил и Асен, за да възцарят вечна обич и вечна правда на света – без Зелени сертификати, Вирус, Чип и Ваксина.

И както било обещано от Леля Ванга, Слава Севрюкова и астроложката Алена от bTV, България се въздигнала до световна супер сила и лидер на свободния от ковид свят. Как обаче станало това се разказва в Книгата на пророка Николай Малинов – водач на Движение Русофили за Възраждане на Отечеството, озаглавена „Просветление и беседи с Добрият старец Владимир от града Москва“, а в нея иде реч и за делата на богатирите му Волен, Каракачанов, Марешки и Валери от Бургас.

 

Автор: Мавро Василис, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Навални и затворниците на съвестта

7 години ПРАС-ПРЕС: Бюлетин на неуспехите

10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

В скута на реформите

Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки
Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Не!Коалицията се колебае дали да се ротира, напрежението расте, а сглобката хлопа като жълтите павета за пореден път. Евроатлантизмът е поставен...