Супата на Моника Хонора - ефективна и здравословна

4672
Супата на Моника Хонора - ефективна и здравословна
Снимка: Pixabay

Диетите за отслабване се използват от жени по целия свят с различни ефекти. Някои всъщност ви позволяват да отслабнете и да го поддържате, други водят до йо-йо ефект и напълняване след края на диетата. Един от най-ефективните начини за отслабване е супената диета. Колко тегло можете да отслабнете с тази диета? Какво е менюто на супа диета?

Диетата със супа е диета, която стана популярна сред известните личности благодарение на Адриане Галистеу, бразилски модел и водещ. В Полша предшественикът на супената диета е Моника Хонори, която е свалила 40 килограма благодарение на тази диета без йо-йо ефекта. Нейният модел на използване на супата е най-препоръчителен, защото позволява здравословна загуба на килограми - до 5 кг на месец.

Гъбена супа с бекон

Гъбената супа с бекон е изключително вкусна и лесна за приготвяне супа. Благодарение на своите съставки Вкусът и е много балансиран&nbs...

Диетата за супа е разделена на 3 етапа:

Стъпка I - супите се въвеждат в диетата, като постепенно намаляват количеството консумирани калории. Отначало това са 5-6 супи на ден, а след около 2 седмици, когато стомаха се свива, има само 4 супи. Този етап продължава един месец и ви позволява да отслабнете с 5 кг.

Стъпка II -  следващият етап е предназначен за хора, които искат да свалят повече от 5 кг. Супите се делят на въглехидратни и протеинови супи, т.е. такива, които съдържат пълнозърнести макаронени изделия или ориз, и такива, съдържащи постно месо, риба и др. На този етап от диетата е важно да се ядат супи в точно определено време. Храни, които съдържат въглехидрати, трябва да се ядат не по-късно от обяд, а тези, съдържащи протеини, следобед.

Стъпка III -  последният етап от супата е така наречената стабилизация, т.е. постепенно въвеждане на твърда храна в диетата. Важно е да не се претоварва веднага тялото с трудно смилаеми ястия и да не се яде пържена и съдържаща мазнини храна до края на стабилизацията (т.е. 2 седмици).

Нетрадиционна супа от скариди

Супа от скариди за лек обяд или вечеря в топлите летни дни. Може би с голяма салата, студено бяло вино, а защо не и с  нещо по-сер...

При тази диета също трябва да се спазват няколко прости правила:

- супата трябва да се състои от половината от твърдите съставки, т.е. крем супите падат,

- не добавяйте пушени или пържени съставки към супата,

- за сгъстяване на супата можете да използвате само постна сметана и натурално кисело мляко. Забранено е добавянето на брашно,

Спаначена супа с яйце – сега ѝ е времето!

Супата от спанак и яйца е вкусна. Можете да го приготвите със свеж или замразен спанак. Въпреки това, когато избирате замразен, не изпо...

- използвайте само натурални билки и подправки за приготвяне на супата. Не използвайте никакви изкуствени или химически добавки, особено вегетация, кубчета и маги. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от РЕЦЕПТИ:

Печено заешко за Великден – рецепта, по която домакините полудяха

Бабината рецепта за празнична великденска пита

Този козунак с газирана вода е хит в мрежата

Полезна супа с коприва и спанак: Тайната е в сос Бешамел

Спагети Болонезе с пилешко: Уникален вкус

Ароматна картофена супа по селски

Кюфтенца с тиквички и топено сирене: Не може да им устоите

Свински пържоли с лук: Обичана рецепта

По какво се познава класическото италианско тирамису

По какво се различават класическите американски палачинки от нашите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com