X
 
 

Русенска професионална гимназия получи приз на национален форум

1710 0
photo of Русенска професионална гимназия получи приз на национален форум
Снимка: ПГО „Недка Иван Лазарова“ – Русе
Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ - Русе получи диплом за отличие в номинациите за годишните награди „Прокултура 2019“ в категория „Училище“.

Призът бе връчен вчера на VII национална конференция „Достъп на младите хора до култура: ролята на фестивалите по изкуствата“. Наградата е признание за интереса, ентусиазма и съпричастността на училището към развитието на достъпа на младите хора до култура. Основната цел на организаторите - Българска асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) е да насърчи национално отговорен диалог за създаване на благоприятна, насърчаваща и подкрепяща среда за приобщаването на младите хора към култура в България.

Малайзийски инвеститори с интерес към подобряване на транспортната ни инфраструктура

Малайзийска компания проявява инвестиционен интерес към изграждането на втори мост над река Дунав при гр. Русе, както и за строите...

Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ - Русе получи оценка за инициативи в рамките на проект „Истории по действителни случаи“ на фондация „Русе - град на свободния дух", както и за ежегодните си участия в Младежкото ЕКСПО, организирано традиционно от РУ „Ангел Кънчев“.

„Докосването на възпитаниците ни до историята и до света на изкуството и културата утвърждава училището като притегателен център, като ефективно образователно пространство със споделени ценности и идеи“, заявява инж. Диана Иванова, директор на гимназията.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители