X
 
 
 

130 зрелостници от НАТФИЗ се дипломират на тържествена церемония

721 0
photo of 130 зрелостници от НАТФИЗ се дипломират на тържествена церемония
На 23 май (вторник) от 10.00 часа, в Учебен драматичен театър на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, ще се състои тържествената церемония по дипломирането на Випуск 2017.

Близо 130 бакалаври и магистри от факултет „Сценични изкуства“ и факултет „Екранни изкуства“ ще преминат по червения килим на НАТФИЗ. 130 абсолвенти – 11, от които отличници с успех над 5.80! Всички те ще получат своите дипломи от ректора на Академията – проф. д-р Станислав Семерджиев, от декана на факултет „Екранни изкуства“ – доц. Любомир Христов, декана на факултет „Сценични изкуства“ – проф. Снежина Танковска и от ръководителите на завършващите класове – проф. Боньо Лунгов, проф. д-р Ивайло Христов, проф. Пламен Марков и доц. Ясен Вълчанов.

По традиция заедно с дипломите Академията ще обяви носителите на наградите „НАЙ-НАЙ-НАЙ 2017“, в категории: „Актьор за драматичен театър“, „Актриса за драматичен театър“, „Актьор за куклен театър“, „Актриса за куклен театър“, „Театър на движението – Мъж“, „Театър на движението – Жена“, „Дизайнер за сценични и екранни изкуства“, „Сценограф за куклен театър“ „Режисьор за драматичен театър“, „Режисьор за куклен театър“, „Най-добро представление в Учебен драматичен театър“, „Най-добро представление в Учебен куклен театър“.Статуетките „НАЙ-НАЙ-НАЙ“ ще бъдат връчени от изявени, в областта на българското образование и култура личности – гости на церемонията.

Наградите „НАЙ-НАЙ-НАЙ“ са първият отличителен знак в професионалното развитие на абсолвентите на НАТФИЗ. През последните 12 години, те се обявяват и връчват на официалната церемония по дипломирането. За тях се състезават всички абсолвенти от съответния випуск. Номинациите се определят чрез референдум, с тайно гласуване, от всички членове на факултет „Сценични изкуства“ – преподаватели и студенти, над 350 души. Носителите на „НАЙ-НАЙ-НАЙ“ се определят, чрез федеративен принцип на гласуване, от БОНЗА – Борд за определяне наградите на завършващите Академията. Тази година БОНЗА се свика на 18 май, за да определи номинираните и носителите на „НАЙ-НАЙ-НАЙ 2017“ в 13 категории. Автор и създател на статуетките „НАЙ-НАЙ-НАЙ“ е проф. Богомил Николов Димитров – преподавател в катедра „Метал“ на НХА.

Ректорът на НАТФИЗ проф. д-р Станислав Семерджиев ще се възползва от официалната трибуна на церемонията, за да изкаже благодарност към обществениците спомогнали I и II национално издание на „Учи в България, завладей света!“. Ще бъдат връчени удостоверения за „Почетно-партньорство“ на кметовете на градовете станали домакини на кампанията на НАТФИЗ.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Трайков: Сделката за ЧЕЗ прилича на тази...

Оптически сделката, при която активите на ЧЕЗ купува малка фирма от Пазарджик прилича на сделката за Дипломатическия клуб. Това обяви ...

missing image
Дневен хороскоп за 24 февруари

Овен Тази събота изберете себе си пред всичко друго. Имате нужда от сериозна почивка и възстановяване на силите и нищо не може да бъде...