Джъстин Бийбър настоява да яде само ястия, кръстени на негови песни

2665
Джъстин Бийбър настоява да яде само ястия, кръстени на негови песни
Снимка: Getty Images/Guliver

Индийски журналист публикува в "Туитър" т.нар. "райдър" на Джъстин Бийбър - допълнението към договора за концерт, в която са описани личните нужди и изисквания на артиста към организаторите.

А при Бийбър - те са не само фрапиращо безкрайни, но и абсурдни. Певецът иска абсолютно задължително частен самолет и хеликоптер в готовност по всяко време на денонощието, гурме ястия, кръстени на хитовете му му, лична масажистка (задължително жена) и отделен асансьор само за него ... като начало.

Глобиха Джъстин Бийбър за вандалщина в Бразилия

Прокурори от Рио де Жанейро наложиха глоба от 20 000 реала (6400 долара) на попзвездата Джъстин Бийбър, който в момента е на турне в Бр...

Началото на списъка с капризи на 23-годишният изпълнител започва с изискването за конвой, състоящ се от 10 луксозни "Седан"-а и 2 буса "Волво", както и личен "Ролс Ройс" са замия него. Отделно певецът иска и място за 10-те си контейнера с багаж, в които има маса за пинг-понг, тапицирани мебели, пералня, гардероб, разкрасителни продукти и свежи цветя. Към всичко това е задължително да бъдат осигурени частен самолет и хеликоптер, които да бъдат 24/7 на линия за него. Допълнително в бекстейджа (състоящ се от 35 отделни стаи) трябва да бъде намерено място за поставянето на джакузи, в което певецът да се плацика, докато чака да излезе на сцената.

И ако това е екстравагантно и прекалено - ситуацията с хотела направо излиза от контрол. Според изискванията към организаторите, те трябва да настанят американската знаменитост и целия й антураж само и единствено в петзвезден хотел и да им резервират три цели етажа. Освен това Бийбър трябва да бъде настанен по възможност в президентския апартамент (с легло не по-малко от "кинг сайз"), който обаче трябва да бъде изцяло променен интериорно, така че да включва кашмирени завивки, антични мебели, определени произведения на изкуството и....лилави карамфили. На звездата трябва да бъде предоставен и личен асансьор, който да не бъде използван нито от екипа му, нито от другите гости в хотела, а само от самия него.

Мегаломанията важи с пълна сила и при "нуждите" по отношение на храната - за бекстейджа си Джъстин иска био пуйка, пуканки с бял чедър, зеленчуци с точно определен сос и сушени плодове, както и хладилници със стъклени врати, пълни с точен брой бутилки минерална и алкална вода, енергийни и протеинови напитки, крийм сода, натурални сокове и половин галон бадемово мляко. През останалото време на звездата трябва да й бъде сервирана 5 пъти дневно гурме храна, приготвена от топ кулинари, която да е кръстена на популярните й песни.

Както отбелязват западните издание "райдърът" на Бийбър се е променил коренно в сравнение с 2010 година, когато той искаше единствено микс от ядки, билкови чайове и Екстравагантният списък с искания е в ярък контраст с неговия ездач от 2010 г., който се счита за "тъп", тъй като съдържаше прости искания като смесени ядки, билкови чайове и желирани бонбонки.

В Австралия повдигнаха стотици обвинения на педофил, представящ се Бийбър

Австралия повдигна повече от 900 обвинения срещу педофила, превъплъщаващ се в Джъстин Бийбър, за да привлича жертвите си, предаде БГНЕС...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена