"Евробет" и "Аполония" стартираха програма в подкрепа на млади таланти

84483
"Евробет" и "Аполония" стартираха програма в подкрепа на млади таланти

Компанията "Евробет" представи новия си културен проект - програмата "Евробет талант". Тя е естествено продължение на дългогодишната политика на компанията в подкрепа на българската култура. Тази година проектът придобива нов облик и се превръща в кауза, чиято единствена цел е да оказва съдействие на млади български творци по пътя им към голямата сцена. Това ще се осъществи с помощта на уникална менторска програма, в която ще вземат участие едни от най-известните и заслужили творци на страната.

"Професия Лъжец" на Стефан Москов получи награда ИКАР за най-добър спектакъл

"Професия Лъжец" на Стефан Москов, ДКТ-Варна получи награда ИКАР за най-добър спектакъл. Снощи, на церемония в Народния театър "Иван Ва...

Програмата е насочена към младежи от цяла България на възраст между 18 и 25 години, които ще могат да представят своите таланти в няколко области - музика (класическа, поп, рок, джаз), вокални и инструментални изпълнители, солови или в група; визуални изкуства - живопис, графика, фотография; танцово изкуство - съвременен танц.

Като ментори в проекта до момента се включиха актьорът Владимир Пенев, виртуoзът Теодосий Спасов, Светослав Димитров и Калоян Иванов, които всички познават като най-добрите професионалисти от телевизионния формат Dancing with the stars и именитите български фотографи Борис Мисирков и Георги Богданов.

Идеята за менторската програма на "Евробет" се родила от сътрудничеството между компанията и Фестивала на изкуствата "Аполония" и съвместно организираната от тях юбилейна фотографска изложба "30 години Аполония".

30 години Аполония

Това лято най-големият фестивал за българско изкуство - "Аполония", празнува 30 години история. Неговата философия е да представя заб...

"Евробет", "Аполония" и Фондация "Помощ за благотворителността", която ще администрира проекта, обединяват усилията си в подкрепа на тезата, че само когато бизнесът и културата си подадат ръка, може да се помогне на качествените идеи да достигнат до по-голяма аудитория.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com