Fuckup Nights Sofia vol.33 в Кино Кабана

2412
Fuckup Nights Sofia vol.33 в Кино Кабана
Снимка: FuckUp Nights

FuckUp Nights Sofia vol. 33 в Кино Кабана - лятно кино НДК ще се състои на 13.09.2022 г.

Ето и кои ще са гостите този път, които ще споделят провалите си и научените уроци от тях:

Нир Заваро 

След кариера в областта на продажбите и маркетинга, през 2011г. Нир основава Streetwise – Creative Sales Agency, специализирана в изнесените маркетингови услуги.

За повече от десетилетие Нир пише два романа, издадени в над 30 държави и помога на големи брандове с техния маркетинг и създаване на история около бранда.

През 2018 г. обикаля 19 европейски града за един месец, изнасяйки лекции за storytelling.

Той е ментор в няколко акселератора, където помага на различни компании да подобрят своите истории, бранд съобщения, представяне и маркетингови тактики.

От 2014г. е постоянен преподавател във водещи университети и колежи, където преподава маркетинг, управление на марки и курсове за създаване на нови предприятия.

Нир служи в Европейския регионален съвет на EO Entrepreneurs' Organization (с над 18 000 членове в над 211 града по света), където ръководи Медийната къща проект и е домакин на Europreneur Podcast.

Нир изоставя всичко през септември 2018 г., за да се срещне с над 200 предприемачи. 25 дни, над 20 европейски града, всичко, за да разкаже една история.

История, която да пресъздаде в книга и да бъде пътуването бъде докоментирано от оператор, но не всичко върви по план. Какво точно се прецаква, ще разберете от него много скоро.

НИР ЩЕ НИ ГОВОРИ НА АНГЛИЙСКИ!

Ивайло Кунев

Ивайло Кунев има опит в управлението, търговията и обученията и е един от най-добрите разказвачи на истории в България. Той изминава пътя от консултант-продавач до търговски директор на няколко водещи компании, след което прави рязък кариерен завой и използва натрупаните опит и знания като бизнес консултант и обучител.

След като преминава през професионален бърнаут той създава и прилага Stretch системата, за да постига своите професионални и лични цели и да живее пълноценен живот, в който има време за важните за него неща.

Ивайло Кунев е автор е на 4 бестселъра в областта на продажбите, комуникацията и лидерството. Провел е над 1000 обучения по мениджмънт, лидерство и продажби на водещи български и чужди компании. Иво е партньор и консултант в една от най-големите компании за развитие и обучение в България - In Your Hands, а също така е и водещ консултант в областта на Retail-a и комплексните В2В продажби.

Какво преобръща живота му и го води към тотална смяна в професионалния му път ще разберем от самия него от сцената на Fuckup Nights.

Ралица Скорчева-Славова

Ралица Скорчева-Славова започва кариерата си от барман на "Билкова аптека" на ул. "Шишман", минава през управител на "Ескалибур" в подлеза пред университета и "Кампионе" в Зимния дворец в Студентски град и достига до върховете на индустрията с алкохолни напитки в България.

От 20 години е управител и съсобственик в ръководената от нея фирма Максиъм България. Председател е на спиритсБЪЛГАРИЯ – професионална асоциация на производителите на спиртни напитки. Носител на Keeper of the Quaich – титла за приноса към мисията да популяризира ценностите и имиджа

на шотландското уиски по света. Един от основателите на Whiskey Fest Sofia, Whiskey Fest Plovdiv и Sofia Bar Show. Събития, за които всички сме чували и посещавали.

И въпреки, че е в бизнеса свързан с консумация на спиртни напитки важните неща за нея са:

Консумирай отговорно! – кауза и платформа за превенция и безопасна консумация.

Да възкръснеш от пепелта е метафора, която често използваме, не така седят нещата и за Ралица. Защо снимката и е с толкова пламъци и огън, ще разберем от самата нея от сцената на Fuckup Nights Sofia.

Ралица Скорчева-Славова известна сред приятелите си и като наздРали.

Водещ: Иван Тодоров 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Устата нападна Народния театър: Кой позволи на Джон Малкович да се гаври с българите?

Стефания Колева и Деян Ангелов представят новия стендъп театър "Без гаранция"

Световноизвестният режисьор Деклан Донелан поставя "Медея" в Народния театър

Обновеният Театър Азарян представя първа премиера

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Над 30 артисти и експерти в изкуствата и екологията обменят опит по програма RE-IMAGINE Green Residency

Репетициите на "Бебе на борда" започнаха в Народния театър

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com