Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла през февруари 2020

2672
Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла през февруари 2020
Снимка: Loud Concerts

Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява публиката с невероятните постижения на човешкия дух и природа. Повече от 25 години те пътуват по света и демонстрират своите изключителни умения. Следващата година, монаси от най-различни възрасти ще демонстрират в София и Варна магията на Кунг Фу изкуството. Представлението на 22 февруари е в зала 1 на НДК, а в морската ни столица ще се състои на 24 февруари в ДКС. Гостуването на Монасите от Шаолин се организира от Loud Concerts.

Билетите за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ влизат в продажба от днес, 2 септември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.

Ценовите категории за София са от 35 до 85 лева, а за Варна от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залите. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Вътрешната енергия на човека – Ки и нейното овладяване, води до невероятни постижения, които изглеждат невъзможни за обикновените хора. Тя може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време, а също така може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин, в близост до свещената планина Суншан, Дзен будистите започват да практикуват физическо и духовно усъвършенстване още от най-ранна възраст.

Двата спектакъла, на 22 февруари в София в НДК и на 24 февруари във Варна – зала ДКС, ще представят историята на Шаолин чрез майсторски изпълнени физически упражнения от група от 18 монаси, водени от своя възрастен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг Фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.

Българската публика ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия.

Интерактивните спектакли ще помогнат на публиката да надникне в тайнствения свят на китайските монаси и тяхната мистична енергия!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Наградите "Златен кукерикон" 2024 ще са с тема "Кой не знае?"

Връчиха наградите ИКАР 2024: Вижте големите победители (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Изкуството е мир: Вижте посланието на Юн Фосе за Международния ден на театъра

Отбелязваме 100 години от рождението на големия български актьор Георги Попов

Master The Failure Vol. 1: Истории за провала и научените уроци по "трудния" начин

Калина Вълчева е носителят на наградата за куклен театър "СИВИНА"

"Сфумато" стартира собствена подкаст поредица

Връчват наградите СИВИНA в Деня на кукления театър

Артистичният директор на Театър "Оберхаузен" Катрин Медлер поставя спектакъл в Народния театър

Поредицата "Опера в киното" идва в България (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена