Робева представя "Мистерията Еньовден" 3 поредни дни през април

76655
Робева представя "Мистерията Еньовден" 3 поредни дни през април

След като беше представен премиерно в най-голямата зала в България "Арена Армеец", новият спектакъл на Нешка Робева "Мистерията Еньовден" ще бъде изигран през април и в зала 1 на НДК, съобщиха от екипа.

Представлението ще се състои в три поредни дни - 8, 9 и 10 април. Началото ще бъде в 20.00 ч., а цените на билетите са между 20 и 50 лева.

Три биса на "Мистерията Еньовден"

Новият мега спектакъл "Мистерията Еньовден" на Нешка Робева вдигна на крака препълнената зала "Арена Армеец", съобщи БГНЕС. Около 12 0...

"Изиграването на сцената в НДК ще потопи зрителите още по-дълбоко в историята на спектакъла и ще ги пренесе в миналото, настоящето и бъдещето", посочва Нешка Робева.

Към впечатляващата хореография този път ще се присъедини бенд, който ще изпълнява музиката на живо. "Мистерията Еньовден" разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна.

Освен трупата на "NeshkaАrt", в шоуто участват най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, танцьорът Метин Енимехмедов и момчетата от брейк денс формация "X-Energy Crew". Народните песни се изпълняват от Деси Добрева и Валерия Момчилова - Мона, хард-рок частта от Звездомир Керемиджиев - Звезди, а рап музиката от събраните специално за шоуто -"Хората от гетото". Глас и участник в спектакъла е големият български актьор - Васил Михайлов. Преди София, "Мистерията Еньовден" беше показан във Варна, тази година предстои отново изиграването му в морския град, както и в Пловдив и Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена