Спектакълът "Булевард" се завръща с ексклузивно издание

80308
Спектакълът "Булевард" се завръща с ексклузивно издание

DATE:  4 декември
TIME:  19:00
PLACE: RainbowPlaza | Sofia

BOULEVARD се завръща! Авангардното представление, въплътяващо в себе си най-стилните, опасни и спиращи дъха аспекти на класическото и съвременно сценично изкуство е отново тук!

На 4 декември тази година пищното шоу на BOULEVARD ще оживее на българска сцена в едно ексклузивно издание за 2014 година. Спектакълът, впечатлил стотици зрители ще задоволи прищевките и на най-взискателния посетител, а борбата за ограничения брой места вече започна.

София има свой вариететен театър!

В една незабравима, феерична вечер, София доказа, че има свой вариететен театър. Дело на млади артисти с нестихващ ентусиазъм и неизчер...

Мястото отново е фантастичното пространство на RAINBOW PLAZA, а началният час е 19:30.

Уникално съчетание от спиращи дъха жанрове – циркови изкуства (въздушна акробатика, жонгльори, магично шоу), омагьосващи танци и много изненади, поднесени с необходимата доза чувство за хумор, в непрестанно взаимодействие с публиката.

„БУЛЕВАРД“ ще ви предложи нещо коренно различно. Сетивата ви ще бъдат непрестанно атакувани не само от сцената, но и от стоящата до вас чаша ухайно вино или първокласно уиски. Всичко това, в атмосфера, в която бихте искали да останете, за да споделите емоциите си с приятели на стилна вечеря.

„БУЛЕВАРД“ не е поредния гостуващ спектакъл. Това е проект, създаден от талантливи български артисти за вас – българската публика. За всички нас, които обичаме изкуството в различните му форми, за почитателите на магията, цирка, танца и сцената. За онези, които търсят непрестанно – новото, различното, модерното, вдъхновено от старите традиции, но и пропито от неугасващия оптимизъм на новото поколение български артисти.

Особено внимание трябва да обърнем на  Светослав Владимиров – режисьор на „БУЛЕВАРД“. Предизвикващ истински фурор в тазгодишното издание на формата „Гласът на България“, артистът от ранна детска възраст пее и танцува в различни школи като по-късно създава група Expose. По същото време е избран за артист  в Националния музикален театър "Стефан Македонски ", където е солист и пее в множество мюзикъли, като "Котките", "Исус Христос супер звезда" и много други песи и детски спектакли. В предстоящото издание на „БУЛЕВАРД“ ще се включи и Цветелина Маринова – партньорка на Светослав Владимиров в проекта EXPOSE.

Вариететният спектакъл "Булевард" оживява на сцена този месец

Неповторимият вариететният спектакъл „БУЛЕВАРД“ ще бъде поставен за първи път у нас. На 30 октомври, сряда от 19:30ч. сцена...

Сценарист на спектакъла е Виктор Николов. Богатият му опит като артист, изпълняващ огнено шоу му дава увереност и той става ръководител на атрактивната трупа FireSoul, с които участва в някои от най-големите музикални събития у нас, както и в мащабни филмови продукции. През годините Виктор усъвършенства и обогатява своя артистичен арсенал, добавяйки изпълнения на кокили, както и сложна въздушна акробатика на ремъци и воали. През 2010г. създава проекта ShowArtists с мисията да разшири спектъра от шоу програми и да повиши тяхното качество.

Хореографията на „БУЛЕВАРД” е дело на Снежи Михова и Кирил Димитров. Прочут български акробат, Снежи Михова е от малкото артисти у нас, познаващи аржентинското шоу “Boleadoras”, което поставя в България през далечната 1997 г. Кирил Димитров е ръководител на Балет 11 – танцов екип към FireSoul. Той е участник в риалити формата „Танцувай с мен”, където заема престижното второ място.

Един от най-впечатляващите артисти в “Boulevard” е Андрей Михов. По-известен като Маг Андреас, той е най-младият член на семейството на FireSoul. Само на 22 години Андреас има зад гърба си огромен опит, страхотни умения и реквизит. Доказателство за безспорните му качества са многобройните покани от чужбина извоюваното престижно второ място от магична среща „Златна котка” 2012 – най- големият фестивал за магично изкуство в България.

Уникалното шоу „БУЛЕВАРД” предлага богат избор от различни куверти. Информация за богатото меню и предлаганите места в залата може да откриете на официалния сайт на събитието: http://www.boulevard-show.com

Билети може да откриете само в мрежата на EVENTIM.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com