Стоянка Мутафова: Бях много буйно дете

77648
Стоянка Мутафова: Бях много буйно дете
Снимка: БГНЕС

„На Нова година обичам да съм си вкъщи. Така ми е най-добре", това сподели голямата актриса Стоянка Мутафова пред bTV. Актрисата разказа за детството си, като обяви, че е била много буйно дете. 

"Неделите ми бяха банални в детството, защото това бе денят, в който майките и бащите изкарваха децата си и ги водеха за ръка. Много банално нещо. На мен ми дай да скитам - и през седмицата, и в неделя. Доста често стражари ме връщаха у дома, след като ме виждаха да се разхождам в Борсовата градина сама. Винаги ме питаха какво правя в парка сама, хващаха ме за ръка и право вкъщи. А аз се разхождах и наблюдавах хората. Винаги имах мисъл в главата си", сподели още Мутафова. 

Мутафова просълзи водещия на „Най-хубавите години от нашия живот”

Искряща сцена, емоционални срещи и незабравими спомени връхлитат с премиерата на световния формат „Най-хубавите години от нашия ж...

„Аз не съм весел човек, аз съм мрачен човек. Чувството за хумор е нещо съвсем отделно. Мразя големите компании. Обичам да си взема книжката и да си чета вкъщи, но вече не мога, защото не съм добре с очите и лекарите не ми дават", каза още тя. 

Стоянка Мутафова сподели, че не харесва хора, които се смеят насила: „Ухилени хора не харесвам, те са хора с щампа, с маска на устата. Когато аз се смея, никой не може да се смее като мен. Аз се смея от петите до горе, аз се смея истински".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена