Супермоделът на Чехия Терезие Ковалова идва у нас с 3D спектакъла VIVALDIANNO

2696
Супермоделът на Чехия Терезие Ковалова идва у нас с 3D спектакъла VIVALDIANNO

Една от най-горещите звезди в Чехия, еднакво успешен супермодел и виртуозен инструменталист, неустоимата Терезие Ковалова ще бъде голямата изненада за родните фенове по време на впечатляващия 3D концерт VIVALDIANNO. На 19 март публиката в Арена Армеец ще се докосне до историята на гениалния Антонио Вивалди под звуците на виолончелото на изключително атрактивната дама.

Ослепително красивата и също толкова талантлива Терезие Ковалова покорява връх след връх в родната си Чехия, а името й добива все по-голяма популярност и в световен мащаб. Рекламно лице на световноизвестни брандове като Mango, популярната челистка стартира музикалната си кариера едва на 11-годишна възраст. На 14 вече взима участие в редица класически концерти, а присъствието й на сцената и виртуозните умения й печелят редица престижни отличия.

Създателят на 3D спектакъла VIVALDIANNO Майкъл Дворжак обещава незабравимо шоу в София

Въздействащо преживяване и незабравими емоции ще предизвика у родните фенове единственият по рода си 3D концерт с класическа музика VIV...

Русото изкушение има и завидни гласови данни, които съчетава с уменията си на виолончелото в интересни и алтернативни проекти, като групата Calm Season и формацията Vladivojna La Chia. Терезие Ковалова се присъединява към зрелищния спектакъл VIVALDIANNO веднага след като получава покана от създателя на шоуто Майкъл Дворжак.

На 19 март публиката в Арена Армеец ще се потопи в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на Антонио Вивалди под звуците на виртуозен оркестър. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. Актуална информация: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.

 

Техника от цял свят пристига у нас за грандиозния 3D спектакъл VIVALDIANNO

Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com