Tеатралният фестивал “СОФИЯ МОНО 2014” ще завладее парка на Военната Академия от 16 до 22 юни

117959
Tеатралният фестивал “СОФИЯ МОНО 2014” ще завладее парка на Военната Академия от 16 до 22 юни

Един от най-симпатичните и обичани от публиката театрални фестивали у нас – “СОФИЯ МОНО 2014” се задава за четвърти път в Столицата в началото на лятото. От 16-ти до 22-ри юни в парка на Военната Академия организаторите от АРТИШОК и Столична Община са подготвили “сериозна програма”, включваща  култови заглавия на постановки и възможно най-добрите участници. Спектаклите ще се играят традиционно на открито “под звездите”, а началния им час е в 21.00ч.

Мариан Вълев играе благотворително на открито във “ВИП”, в „One More Кино“ в парка на НДК!

Един от любимите актьори на публиката - Мариан Вълев ще играе във вторник  вечер своя моноспектакъл “ВИП” благотворите...

Началото и края на уникалното събитие ще даде любимецът на публиката Камен Донев със своите два спектакъла “Възгледите на един учител за народното творчество” (на 16 юни) и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" (на 22 юни). Голямата Мая Новоселска ще ни представи “Едно малко радио” (на 17 юни), Мариан Вълев ще видим с “ВИП” (на 18 юни), а младия Димитър Живков ще се вихри в един от най-забавните моноспектакли за сезона - “Живак” (на 19 юни).

Тази година за първи път “СОФИЯ МОНО 2014” ще включи в програмата си и “камерни театрални форми”, като по този начин публиката ще се наслади на изключително успешните “Арт” (на 20 юни) и “Спанак с картофи” (на 21 юни) на тримата актьори – Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов.

Билетите за “СОФИЯ МОНО 2014” са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg на цена от 10 до 30лв. Могат да се закупят и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, магазините на Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич. Билети ще има и на касата на Сатиричен театър “Алеко Константинов” само до 18.00ч.

Куката приключва с "Под прикритие"

Днес е последният епизод на сериала „Под прикритие” и вече мога да кажа, че излизам от него, заяви Мариан Вълев, когото зри...

Единствен по рода си, с уникална атмосфера и с изключително качествена програма фестивалът  “СОФИЯ МОНО 2014” безспорно е сред най-ярките акценти в културния живот на столицата. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата – 2019.

Actualno.com ти дава уникалната възможност да отидеш на моноспектакъла “VIP”. Главно действащо лице е Мариан Вълев, когото вече всички познаваме добре като Куката. За да участваш в играта ни и да получиш двойната покана е необходимо да харесате поста ни във Фейсбук, да коментирате с „Искам” или просто да споделите статията. Късметлията ще бъде изтеглен на томболен принцип, а името му ще обявим във Фейсбук страницата ни на 16 юни. Успех на всички!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com